De 47 virksomheder i Nationalparkens Servicenetværk har sammen med flere andre skabt fem temapakker, som skal forøge antallet af besøgende i Nationalpark Mols Bjerge. Pressefoto
De 47 virksomheder i Nationalparkens Servicenetværk har sammen med flere andre skabt fem temapakker, som skal forøge antallet af besøgende i Nationalpark Mols Bjerge. Pressefoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Turisme: Firmaer laver pakker til nationalpark

47 lokale virksomheder har lavet temapakker for at få flere besøgende Nationalpark Mols Bjerge

Pakkerne  - 4-dages mountainbike-tur med eksklusive oplevelser for aktive livsnydere og overnatning på tre forskellige hoteller med fantastisk beliggenhed. Det er et unikt tilbud med ruteplan, bookinger og bagagetransport sammensat af Ebeltoft Outdoor.

De 47 virksomheder i Nationalparkens Servicenetværk har sammen lavet fem tema nationalpark-pakker, som skal formidle lokalområde og Nationalpark Mols Bjerge. På denne måde skal det blive lidt lettere at komme på eventyr i nationalparken. Pakkerne handler om for eksempel gastronomi, mountainbiking, vandring og lokale fortællinger.

Pakkerne er blevet til i et samarbejde med Destination Djursland og Nationalparkpark Mols Bjerge, og de kan bookes på natur-djursland.dk.

Pakkerne er på mellem to og fire dages planlagte oplevelser som for eksempel besøg på Møllerup Gods, eller hos en moderne bondefamilie, der driver Mols Bjerge Hereford, hvor dyrene laver naturpleje. Man kan også komme på en fiks og færdig cykeltur med bagagetranport fra sted til sted eller en vandretur over flere dage med indlagte fortællinger og overraskelser.

De fem nye pakker, som virksomhederne har sammensat, er altså tema-ture, der hver især appellerer til sit eget publikum. Antallet af besøgende i nationalparkområdet mere end tredobles i turistsæsonen, og derfor har virksomhederne fokuseret på at udnytte perioden før og efter højsæsonen, hvor der er ledig kapacitet.

Publiceret: 18. August 2017 14:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Adresseavisen Ebeltoft

Bøger
ANNONCER
Se flere