Bibliotekerne i Syddjurs Kommune tiltrækker flere og flere borgere. Pressefoto
Bibliotekerne i Syddjurs Kommune tiltrækker flere og flere borgere. Pressefoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Syddjurs: Borgerne er vilde med kommunes biblioteker

I sommer er besøgende strømmet til bibliotekerne i Syddjurs Kommune

Bibliotekerne i Syddjurs har alle været glade for den våde sommer. Det har nemlig betydet en pæn fremgang i antallet af besøgende og udlån af bøger med mere.

“Biblioteket er jo en kulturinstitution, og alle kulturinstitutioner i Danmark under tag har en konkurrencefordel, når sommervejret er så uartigt, som det har været i år”, siger leder af Syddjurs Bibliotek, Claus Pettersson og fortsætter:

“Sommerferien er naturligvis en forvejen travl periode for os, men I år har vi haft ekstra travlt. Og det er dejligt at mærke, at bibliotekerne i Syddjurs er populære”.

Kæmpe fremgang i Kolind

Men det er ikke kun i sommermånederne, at bibliotekerne er populære. Det nybyggede bibliotek i Kolind har oplevet en meget stor fremgang i udlån af bøger, spil og andre materialer. Sammenlignet med 2016 er der udlånt over 50 procent mere siden nytår og fremgang i den kaliber ses ikke så tit.

Hornslet Bibliotek har ligeledes oplevet travle tider siden nytår. Her er besøgstallet steget med over 40 procent. Dette skyldes primært muligheden for udstedelse af pas og kørekort - som det eneste sted i kommunen udover rådhuset i Ebeltoft.

Publiceret: 17. August 2017 16:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Adresseavisen Ebeltoft

Bøger
ANNONCER
Se flere