Kampen om oprykning til Serie 4 bliver udelukkende et mellemværende mellem Mørke (billedet) og Viking Pindstrup. Arkivfoto
Kampen om oprykning til Serie 4 bliver udelukkende et mellemværende mellem Mørke (billedet) og Viking Pindstrup. Arkivfoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Seriefodbold - serie 5: Mørke racer direkte mod oprykning til Serie 4

En påskesejr på 11-0 over Ebeltoft indikerer, at Mørke er på hastig kurs mod nye horisonter

Mørkes unge mandskab har genfundet melodien efter sidste sæsons nedrykning til Serie 5.

I påsken blev det til en sikker 11-0 (3-0) sejr over Ebeltoft på Mørke Stadion. Cheftræner Tonni 'Klopp' Kristensen var ellers ikke begejstret for indsatsen før pausen, hvor hans elever efter trænerens opfattelse sjuskede med tingene og gav Ebeltoft en række unødvendige chancer.

Lau Olsen med to og Jeppe Emil Kusk nettede inden te-pausen

Efter pausen øgede Asker William Skytte til 4-0 efter blot et minuts spil, og det 'dræbte' kampen. Samme spiller bidrog med yderligere en scoring, inden de 90 minutter var gået.

De øvrige mål i anden halvleg stod der Marc Poulsen 2, Jeppe Emil Kusk, Nicolai Post, Sebastian Gerberg Høstrup og et selvmål på.

"Vi viser igen, at vi er i bedre form og løber vores modstander ned. Folk gør det godt på deres pladser. Vi har også fået noget selvtillid, især efter de sidste 3 kampe, hvor vi har en målscore på 23-0, fordi vi også vandt 5-0 over Grenå FC i DBU Pokalen," fremhæver Tonni 'Klopp' Kristensen, som er erklæret Liverpool-fan.

Han hæftede sig ved to spillere: Marc Poulsen på venstrekanten og angriber Asker William Skytte, der begge bidrog med en stor arbejdsindsats som var med til at løfte hele holdet.

TRIF møder næste gang TRIF på Rønde Stadion onsdag 26. april klokken 19. TRF har tabt begge sine første turneringskampe.

Tirsdag 25. april er Mørke programsat til at møde Skødstrup, tophold i Serie 4, på Mørke Stadion i DBU Pokalen klokken 19.

Det er dog tænkeligt, at en af de to kampe spilles på en anden dato, så spillerne ikke skal i kamp to gange med et døgns mellemrum. 

Publiceret: 18. April 2017 10:10

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Adresseavisen Ebeltoft

ANNONCER
Se flere
ERROR: Macro disqus is missing!