Kommunalvalg 2017
Lyt til medieombejlede Svend Brinkmann torsdag 9. november i Rønde Idrætscenter. Pressefoto
Lyt til medieombejlede Svend Brinkmann torsdag 9. november i Rønde Idrætscenter. Pressefoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Rønde Idrætscenter: En aften med Svend Brinkmann

Tidens måske mest hypede forfatter og debattør kommer til Rønde 9. november

  • Svend Brinkmann er professor i psykologi på Aalborg Universitet
  • I 2015 modtog han DR's Rosenkjærpris og Gyldendals formidlingspris, og senere har Weekendavisen kåret ham som den vigtigste intellektuelle i Danmark
  • Billetter til Brinkmann-arrangementet i Rønde Idrætscenter, der begynder klokken 19, skal bestilles på www.billetsalg.dk

"Vi bruger alt for meget tid på at diskutere, hvordan man får bikini-krop, og hvorfor fuldkornsprodukter er vejen til lykke. Til gengæld forsømmer vi den eneste væsentlige diskussion, den som bør stå over alle andre, nemlig hvad det meningsfulde liv egentlig er,” lød indgangnsbønnen fra psykologiprofessor, samfundsdebattør og forfatter Svend Brinkmann, da han i anledning af at havde modtaget DR's estimerede Rosenkjærpris, skulle holde de seks obligatóriske seks foredrag i Danmarks Radio om de temaer, der optager prisvinderen.

Nutidens måske mest hypede debattør og forfatter gæster Rønde Idrætscenter torsdag 9. november, hvor han med afsæt i sin bog 'Stå fast', som blev en bestseller ved at opfordre til modstand mod tidens omsiggribende udviklingstvang og positivitet, vil forklare, hvorfor eksistentielle ståsteder, som værdighed, frihed, kærlighed, tilgivelse og sandhed, værd at stå fast på.

Det er Rønde Kunstgræs, der i samarbejde med Rønde Sparekasse, arrangerer. Inden Brinkmann går på, serverer Rønde Idrætscenter - mod forudbestilling - en buffet med tilbehør.

Publiceret: 11. Oktober 2017 11:28

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Adresseavisen Ebeltoft

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt