Kasper Kolstrup Møller lover, at revyholdet i år bringer to elskende sammen, som sidste år blev tvunget fra hinanden af uransagelige årsager. Foto: Lars Norman Thomsen
Kasper Kolstrup Møller lover, at revyholdet i år bringer to elskende sammen, som sidste år blev tvunget fra hinanden af uransagelige årsager. Foto: Lars Norman Thomsen
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Revy: Vilde kaniner med meget lange ører på Ørnevænget

Kolind Revyen er atter klar til at spidde, kommentere og lave sjov med livets gang i Kolind & omegn

Kolinds mest sejlivede tradition i nyere tid, Kolind Revyen, ruller over scenen på lørdag i byens gamle markedshal, Byhallen.

300 forventningsfulde Kolind borgere i alle aldre vil sidde klar i salen, når revyholdet lidt over 20 tænder for musikken og sætter spot på scenelyset.

“Jeg har hørt fra mange mennesker, at de synes, at sidste års revy var noget af det bedste, som vi har præsteret, men hvis jeg selv skal sige det, så synes jeg faktisk, at dette års revy sidder endnu mere i skabet,” siger Kasper Kolstrup Møller.

“Jeg synes, bedømt på vores øveaftener, at sangnumre og sketches passer fortrinligt sammen, så nu glæder vi os til at høre og se, om publikum er enige.”

Peter AG på Ørnevænget

Kolind Revyen har gjort det til en tradition at spidde livets gang i Kolind på en måde, der aldrig bliver plat, men tværtimod skærer indtil benet og har kant.

Revyholdet skriver som altid selv teksterne og er fælles at om at være hinandens instruktører.

Der er fart over feltet i den gode time, som aktørerne er i rampelyset.

Sidste år var det digteren Yahya Hassan, der havde været på besøg på Ørnevænget i byen, hvor borgmester Claus Wistoft (V) har bopæl.

I år har der været byggeudstilling på selv samme Ørnevænget, og en af dem, der dukkede op, var ingen ringere end Gnags-forsangeren Peter AG Nielsen. Det har revyholdet ristet en rune over, hvor ikke mindst borgmesterfruen for lov til at udtrykke sin begejstring over, at der er 'vilde kaniner med meget lange ører' på vej til Kolind.

“Vi er uhyre lokale i år,” lover Kasper Kolstrup Møller, der går på scenen sammen med Lars HP Petersen, Ann Bødker, Nanna og Lone Sixhøj, Anders Lund og Mette Krogh. Ved tangenterne sidder Jesper Mogensen.

Kolind Revyen er et glimrende eksempel på, hvordan en årlig begivenhed i lokalområdet uden større dikkedarer kan være med til at skabe den såkaldte sammenhængskraft, som efterlyses så meget i tiden.

Publiceret: 14. Juni 2017 15:26

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Adresseavisen Ebeltoft

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt
ERROR: Macro disqus is missing!