Fællessang:

TEMAkor synger Anne, Sanne og Lis

Marie Magdalene Kirke indleder snart en ny korrække for alle med lyst til at synge

Af
Af Lars Norman Thomsen

I den forgange weekend kunne man på Danmarks klart bedste fjernsynskanal, DR2, se første del af en ny dokumentarserie i tre dele om Danmarks store sangerindetrio i 1970’erne og 1980’erne, Anne Linnet, Sanne Salomonsen og Lis Sørensen. Fra tiden med det rene kvindeband Shit & Chanel i Aarhus, hvor Anne Linnet og Lis Sørensen kompletterede hinanden i den vokale forgrund. Samtidig begyndte Sanne Salomonsen at røre på sig i hovedstaden, og i 1980 var de alle tre med, da Anne Linnet Band spillede funky med Norman Fearrington bag trommerne og Jens Rugsted på bas.
Serien kommer sikkert meget belejligt, for Marie Magdalene Kirkes TEMAkor under ledelse af Rikke Bendixen - alle aldre er velkomne, også børn i følgeskab med voksne - starter en ny korrække med netop at synge sange, som de tre, nu fuldvoksne rock-mamas - på den anden side af de 60 - har haft på repertoiret: ’Det er ikke det, du siger’, ’Tusind stykker’, ’Smuk og dejlig’ og ’Kærligheden kalder’, ’Tæt på ækvator’, ’Indtil dig igen’ og mange flere.
Første øvegang er torsdag 25. januar klokken 19 i Marie Magdalene Kirke. Forløbet strækker sig over seks øveaftener, før det store clou, medvirken ved en musikgudstjeneste 18. marts.

  • Det koster 75 kroner pr. person for hele forløbet. Pengene går til materialeudgifter og velgørenhed
  • Tilmelding til korleder Rikke Bendixen på ri.bendixen@gmail.com

Publiceret 13 January 2018 14:45

SENESTE TV