X-MAS Cup:

63-årige ’Kesser’ i målet rullede gardinet helt ned i semifinalen

Målmandslegenden Christian Hinrichsen, snart old boys spiller x 2, var i høj grad medvirkende til, at Nørre Djurs HK vandt Old Boys-rækken ved X-MAS Cup i Assentoft Hallerne

Af
Af Lars Norman Thomsen

Nørre Djurs HK kravlede som det eneste hold fra Djursland til tops ved den netop afviklede X-MAS Cup for de lidt ældre håndboldspillere i Assentoft Hallerne.

Klubbens Old Boys +32 besejrede Vorup FB i finalen.

Den store spiller i både slutkampen og i den jævnbyrdige semifinale mod SMIFF var superveteranmålmanden Christian 'Kesser' Hinrichsen, på snart 64 somre.

“I semifinalen, som var den tætteste kamp, rullede han gardinet helt ned foran målet, og 'Kesser' var kraftigt medvirkende til, at vi hev en sejr hjem i overtiden,” fortæller klubkammeraten Henrik Elkjær, der jo er en teenager sammenlignet med manden i målet som er en ægte klublegende i Glesborg-klubben.
Med sine 63 år bliver han snart oldboys spiller for anden gang.

Han har tidligere været med til at vinde X-MAS Cup i samtlige alderskategorier: Oldboys, Grand Oldboys og Super Grand Oldboys.

Nørre Djurs HK spillede fire tætte kampe, før palmerne ventede i finalen.

X-MAS Cup nummer 30

Interessen for X-MAS Cup'en, som var nummer 30 i rækken, var også stor i år. Ud over hold fra Randersegnen og Djursland deltog også hold fra Silkeborgegnen og Himmerland.

Der var i alt tilmeldt 31 hold. Det gjorde, at der skulle spilles i alt 37 kampe, og der blev således spillet fra klokken 09 morgen til klokken 18 aften i de to haller, inden stævnets vindere kunne kåres.

“Det er kendetegnende for mange af de deltagende hold, at det er hold, der er samlet specielt til dette stævne, enten på tværs af klubber, arbejdspladser eller i andre sammenhænge. Det er i god overensstemmelse med vores tanker om stævnet - at der ud over det håndboldmæssige, også skal være stor vægt på det sociale. Der skal være mulighed for at få en hyggelig og aktiv dag sammen med gamle kammerater,” siger Erik Engvang fra den arrangerende forening, Støtteforeningen for Hørning Gymnastikforening.Fin tredje halvleg

At det sociale element også er blevet et meget væsentlig indhold i stævnet afspejles for eksempel af, at der er meget stor tilslutning til den afsluttende aftensfest.
Af de cirka 300 deltagende håndboldspillere deltog cirka. 270 i aftenfesten, fortæller Erik Engvang.

Publiceret 09 January 2018 15:33

SENESTE TV