Erhvervsliv:

MC TAG A/S får et par ’tunge drenge’ med i bestyrelsen

Indehaver Mikkel Christensen erkender, at Kolind-virksomheden nu har nået et niveau, der gør det nødvendigt at steppe op med en professionel bestyrelse som sparringspartner

Af
Af Lars Norman Thomsen

Tagvirksomheden MC TAG A/S i Kolind styrker sin bestyrelse med et par medlemmer, der møder ind med en pæn portion erfaring fra erhvervslivet.

Lars Dige Knudsen, der indtræder som ny bestyrelsesformand, er uddannet registret revisor, men efter 10 år i den finansielle sektor blev Lars Dige Knudsen i 1996 ansat i lysproducenten Martin Professional, hvor han i en årrække fungerede som økonomidirektør med ansvar for finans, IT, jura og administration og senere som administrerende direktør.

Helle Sofie Kaspersen bliver ny næstformand. Hun har haft ledelsesstillinger i store internationale virksomheder inden for FMCG og bilindustrien og har været partner inden for management consulting. Gennem 18 år har hun haft centrale ledelsesopgaver i LEGO koncernen. Hun har stor erfaring med strategi, ledelse, organisationsudvikling, jura og bæredygtighed.

Hun har en cand.merc.-jur. (Aalborg Universitet), en Executive MBA (IMD, Schweiz) og en Master i Ledelses- og Organisationspsykologi (Aalborg Universitet).

MC TAG A/S's nye bestyrelse består herudover af ægteparret Mikkel og Anja Christensen, der begge tillige er aktive i virksomhedens daglige drift.

Helle Sofie Kaspersen, ny næstformand i MC TAG A/S. Arkivfoto

Helle Sofie Kaspersen, ny næstformand i MC TAG A/S. Arkivfoto

En nødvendighed

“2017 blev både omsætnings- og indtjeningsmæssigt et rekordår for MC TAG, og med ordrebogen fuld ved indgangen til 2018 glæder det mig at byde velkommen til de to nye bestyrelsemedlemmer. Jeg er nået til et punkt, hvor jeg har brug for professionel sparring og udfordring i forhold til den videre forretningsmæssige udvikling,” udtaler Mikkel Christensen i en pressemeddelelse.

Han, der er født og opvokset i Kolind, etablerede virksomheden for snart 20 år siden.

”MC TAG er blandt Østjyllands foretrukne leverandører inden for tagløsninger, og det glæder mig, at virksomheden har set, at en professionel bestyrelse kan medvirke til at sikre yderligere værdiskabelse og udvikling,” udtaler den nye bestyrelsesformand Lars Dige Knudsen i samme pressemeddelelse.

Publiceret 09 January 2018 12:54

SENESTE TV