Indsamling:

Ebeltoft og omegn samlede 39.814 kr. ind

Da Ebeltofts borgere gik på gaden, endte det med et flot resultat

Søndag 5. november lykkedes det Ebeltoft og omegns borgere at sikre Dansk Flygtningehjælp 39.814 kroner til deres internationale arbejde. Det er et rigtig flot resultat, siger Ruth Skovgaard, som koordinerede Ebeltofts indsamling, der traditionen tro havde hovedsæde på Den Europæiske Filmhøjskole.
”Det var fantastisk at se alle de mange frivillige indsamlere og at opleve den store opbakning både fra borgerne og de sponsorer, vi har samarbejdet med. Derudover var det skønt at se en masse elever fra Tirstrup Efterskole tage ruter og samle penge ind,” siger Ruth Skovgaard.
I løbet af søndagen blev der samlet 15 millioner kroner ind på landsplan til Dansk Flygtningehjælp, der er til stede i over 30 krise- og konfliktområder, hvor behovet for hjælp til flygtninge er størst. Ebeltoft har leveret et vigtigt bidrag til den samlede indsats, og det glæder Ruth Skovgaard, som har lagt en stor indsats for at få indsamlingen i Ebeltoft til at blive en succes.
”Dansk Flygtningehjælps indsamling kræver meget planlægning, og det hele kulminerer med tre intense timer, hvor indsamlerne går på gaden. Men i sidste ende er det jo indsamlerne og dem, de besøger, som afgør resultatet”, fortæller Ruth Skovgaard, og fortsætter:
”Hver en krone tæller, når Dansk Flygtningehjælp sætter ind for at hjælpe mennesker på flugt. Det er enormt rart at opleve den støtte og vilje til at gøre en forskel. Tak til alle, som har bidraget her i Ebeltoft”.

Publiceret 09 November 2017 12:00

SENESTE TV