KV17 - debat Norddjurs:

Tak Else - fordi du lyttede og tog os seriøst

Af Kirsten S. Hesse Jensen, De Lichtenbergs Vej, Grenaa:

"Det glædede mig for få dage siden på http://lokalavisen.dk/ at læse et indlæg af Else Søjmark, som skrev at hun ville arbejde for flere faste busafgange i Grenaa. 
Læs også: KV17 - debat Norddjurs: Jeg mener stort set det samme som, Lars Møller
Indlægget kom - som hun skrev det - på baggrund af dialog med borgere, der gennem længere tid havde nævnt problemer med det nye bybussystem, specielt problemer med at benytte telebybussen. 
Jeg skriver for at kvittere for denne udmelding, fordi jeg er en af de borgere, der på vegne af andre borgere i det område jeg bor i, har givet mine bekymringer videre til Else Søjmark.  
Det nye bussystem er forvirrende og skaber utryghed for specielt ældre borgere. Her hvor jeg bor, bor der mange ældre og i den periode af dagen, hvor de skal til byen og handle ind, til læge, gymnastik eller andet skal der ringes efter telebybussen 35 minutter før og nogle har oplevet at bussen ikke har stoppet når de har stået ved et stoppested. Dertil kommer at ældre borgere fra Hedebo området kun kan komme med bussen, fra Hedebo området, i telebybus tiden. Da der ikke er telebybus om lørdagen, kan de ikke komme til de mange arrangementer der finder sted. 
Jeg er glad for at vore bekymringer tages seriøst og at der nu er nogen der har øje for det vi nævner og vil arbejde for at det kommer til at fungere bedre. 
Tak fordi du lyttede og tog os seriøst." 

Publiceret 20 October 2017 11:33

SENESTE TV