Kunderne gav Jens lyst til at starte eget værksted

Ebeltoft Autoteknik er kommet godt fra land og virksomheden udvikler sig.

Af
Af Tommy Loberg Jøns

Der er ingen tvivl hos Jens Mejlgaard Christensen. Beslutningen om at fortsætte sit virke som mekaniker har været den helt rette.
Men havde det ikke været for hans kunder ved JMC Auto, så er det ikke sikkert, at Ebeltoft Autoteknik på A. Knudsens Vej overhovedet havde eksisteret i dag.
“Jeg gik med tanker om at prøve noget nyt, da JMC Auto skulle lukkes ned. Jeg havde en lyst til at prøve noget andet, end det som jeg altid har lavet. Men mine kunder gjorde det meget klart, at de helst så, at jeg blev ved i et nyt firma,” fortæller Jens Mejlgaard Christensen, der ved årsskiftet åbnede Ebeltoft Autoteknik.
“Det er gået rigtig godt. Jeg er meget tilfreds med at være kommet væk fra havneområdet og nogle gamle bygninger og op til erhvervsområdet i nogle lokaler, hvor virksomheden kan udvikle sig stille og roligt.”
Og det er Ebeltoft Autoteknik godt i gang med. Ved siden af alle reparationerne på bilerne, så er Jens i gang med at bygge kontorfaciliteter og tilrette virksomheden.
“Jeg vil rigtig gerne specialisere mig indenfor rensning og optimering af motorer. Der kan man virkelig gøre en forskel,” siger mekanikeren.

Publiceret 12 October 2017 13:00

SENESTE TV