Astrid ud af Voice Junior:

“Har lært så meget”

14-årige Astrid Birkelund Hagemann Pedersen måtte sige farvel til meddeltagere og coachen Wafande.

Af
Af Tommy Loberg Jøns

Der er ingen tvivl hos 14-årige Astrid Birkelund Hagemann Pedersen fra Femmøller om, at netop Wafande var den helt perfekte coach for hende i arbejdet frem mod den Super Battle, som løb over tv-skærmen lørdag 7. oktober.
Her skulle coachene udvælge de af deres egne unge, håbefulde sangere, som de ville arbejde videre med frem mod finalen i tv-programmet.
Og desværre måtte Astrid sige farvel til programmet, da Wafande ikke valgte hende.
“Det har været helt vildt fedt at arbejde sammen med Wafande. Det var ham, som jeg helst ville have. Han har været helt vildt nede på jorden og meget stille og rolig. Der har været masser af plads til hygge, grin og sjov. Men når vi så har arbejdet, så har han stillet store krav til os og forlangt, at vi arbejdede hårdt med sangene. Så der har været helt klare linjer for, hvornår vi gjorde hvad og det har virkelig været fedt at opleve,” siger Astrid, der ikke lægger skjul på, at hun var ked af at ryge ud.
“Jeg græd i noget tid, og så fik jeg sovet en masse. Det var måden at bearbejde det på for mig, og nu ser jeg tilbage på det med stolthed i stedet for.”

Familiefaren Wafande

Selvom der blev stillet høje krav til de unge sangere, så var både workshoppen og det efterfølgende arbejde med Wafande en virkelig god oplevelse for Astrid.
“Det miljø, som jeg pludselig blev en del af, hvor alle arbejde 100 procent koncentreret med musik og sang, var lige præcis det, som jeg håbede på. Og selvfølgelig har det været hårdt, men Wafande er i virkeligheden bare en rigtig familiefar overfor de sangere, som han havde på sit hold,” siger den 14-årige pige.
Og mens Astrid egentlig har haft godt styr på sangstemmen, så er det især koreografien, som hun har arbejdet med.
“Den tilstedeværelse, som man også skal have på scenen, har jeg arbejdet meget med. Selvom jeg ikke har været meget for det, så gjorde Wafande det meget klart, at det skulle jeg bare, selvom det måske ikke var helt naturligt for mig. Men det har givet mig utrolig meget selvtillid nu,” siger Astrid.

Foto: Per Arnesen/TV2

Foto: Per Arnesen/TV2

Ikke andre

Derfor vil Astrid heller ikke tøve med at råde andre til at stille op i programmet, hvis de drømmer om en fremtid med sang og musik.
“Folkene på TV2 tog sig virkelig godt af os alle sammen, og jeg har fået en masse gode venner, som jeg bliver ved med at holde kontakten med. Så det er bestemt noget, som jeg vil anbefale andre, hvis de føler sig klar til det. Det har betydet en masse for mig, og nu er jeg ikke længere genert over at stå foran klassen eller andre steder,” siger Astrid, der allerede nu afviser at stille op i andre tv-sangkonkurrencer.

Publiceret 09 October 2017 15:00

SENESTE TV