KV17:

Alternativet klar til valg med hele tre bundlinjer

Fredag afleverede Alternativet sin stillerliste på Ebeltoft Rådhus

Af
Af Lars Norman Thomsen

Alternativet bliver sammen med Nye Borgerlige de to nye i flokken af partier i Syddjurs. Fredag blev stillerlisten afleveret på Ebeltoft Rådhus af en af kandidaterne, Kenneth Degnbol, Rønde.

“Vi har det sidste halve år haft travlt med at stifte lokalforeningen, finde kandidater og udvikle den lokale Alternativ-politik, og vi glæder os meget til at møde vælgerne, når valgkampen nu begynder. Vi er stolte af at være del af en bevægelse, der vokser dag for dag, fordi der er så mange, der oplever nødvendigheden af den grønne omstilling af vores samfund med respekt for mennesket og medborgerskabet, vi repræsenterer,” siger Kenneth Degnbol.

Han stiller op sammen med Jakob Rauff Baungaard, Mørke, og den senest tilkomne til listen, skolebestyrelsesformand på Molsskolen, Mette Refshauge Foged, Egens.

Det er første gang, at Alternativet stiller op til kommunalvalg i Danmark.
Mere end 320 Alternative kandidater stiller op i 82 af landets kommuner, og tre af dem gør det altså i Syddjurs.
Alternativet vil arbejde med en dagsorden, der er trestrenget i den forstand, at politiske forslag altid vurderes ud fra en økonomisk, grøn og social bundlinje. Der skal være sorte tal alle tre steder for, at partiet vil bide til bollen.

Publiceret 08 October 2017 15:00

SENESTE TV