Foredrag:

Ulfen kommer - Ulf Pilgaard fortæller om sit liv på og uden for scenen

Han er kendt og elsket for sine revyroller i Cirkusrevyen. Han har spillet gal forbryder på filmlærredet i den prisbelønnede 'Nattevagten'. Og han har stået på teaterscener over hele landet med personligheder som Dirch Passer, Preben Kaas, Morten Grunwald, Claus Ryskjær og Lisbet Dahl.
Ulf Pilgaard er en af Danmarks mest benyttede og folkekære skuespillere, og nu drager han ud i landet med historien om sit eget liv. Tirsdag 10. oktober gæster han Grenaa, hvor foredraget finder sted i Centersalen i Pavillonen kl. 19.
Fra scenen beretter han om gennembruddet på ABC Teatret, de mange forskellige roller på teatrene og sine mere end 30 år i Cirkusrevyen. Undervejs runder han de store personligheder, han har delt scene og garderobe med. Han tager publikum med ind i en fortælling om opvæksten i et præstehjem og leverer anekdoter fra skuespillerverdenen samt historier om at finde sin egen plads i livet.
“Jeg har altid holdt meget af at turnere og komme rundt i landet med forskellige forestillinger. Nu glæder jeg mig til at komme ud med min egen historie og møde mit publikum på en anden måde,” udtaler Ulf Pilgaard i en pressemeddelelse.

Som samtaleinterview

Foredraget foregår som et samtaleinterview. På scenen bliver han interviewet af journalist og forfatter Ole Sønnichsen, der i 2015 skrev bogen 'Mit liv som Ulf' sammen med Ulf Pilgaard. Bog kan købes og signeres gerne af Ulf Pilgaard.
Resterende billetter købes via FOFs hjemmeside www.fof-djursland.dk.
jeslUlf Pilgaard

Født 1940
Skuespiller siden 1963, da han debuterede i Collage-truppen. 

Hædret med bl.a. Årets Æreskunstner i 2000, Lauritzen Prisen som

Årets Skuespiller i 2011 og Årets Dirch i 2006 og 2012.

Modtog i 2007 Ridderkorset af Dronning Margrethe.

Publiceret 07 October 2017 12:00

SENESTE TV