KV17:

Aalsrode Forsamlingshus åbner ballet

Mandagens vælgermøde vil give et første fingerpeg, om Venstres Lars Østergaard står helt mutters alene i skoledebatten

Af
Af Lars Norman Thomsen

Mandag aften starter rækken af vælgermøder i Norddjurs efter den gamle opskrift med et politiker-panal foran en gruppe borgere.
Her bliver der rig lejlighed til at åbne for sluserne til det helt store tema i forbindelse med valgkampen i Norddjurs: Børnebyernes fremtid.
Venstres udvalgsformand Lars Østergaard har meldt klart ud, hvad han mener i forhold til skolestrukturen: Der skal lukkes tre små landskoler. 
Østergaard står temmelig alene med sit synspunkt hidtil, også i sit eget parti, men er det blot fordi, at de øvrige kandidater lurepasser af frygt for ikke at blive genvalgt? Det mener Lars Østergaard.
Venstres borgmesterkandidat Kasper Bjerregaard sidder med i panelet i Aalsrode Forsamlingshus, og han har hidtil skullet balancere synspunkterne i Venstre, men ingen tvivl om, at Bjerregaard vil udfordre de øvrige i panelet på folkeskolens tilstand og kvalitet i Norddjurs anno 2017 ved vælgermødet.
Aalsrode og Omegns borgerforening står for arrangementet i Aalsrode Forsamlingshus, hvor de øvrige i panelet er: Jan Petersen (A), Benny Hammer (C), Mads Nikolajsen (F), Jens Meilvang (I), Steen Jensen (O) og Ulf Harbo (Ø).
Ud over de nævnte partier stiller også Borgerlisten Norddjurs og Det Radikale Venstre til start i Norddjurs ved Kommunalvalget tirsdag 21. november. Hvorfor de ikke har en repræsentant siddende i panelet, svæver hen i det uvisse?
Vælgermødet er programsat til at foregå i tidsrummet klokken 19-21.
Borgerforeningen er vært ved en kop kaffe/the og kage. Øl, vin og vand kan købes.

Publiceret 06 October 2017 10:19

SENESTE TV