Aktiv Entreprise ansætter Kurt Rasmussen

Aktiv Entreprise har købt Hybo Håndværk fra Assentoft og ejeren følger med

Tømrermester Kurt Rasmussen, Hybo Håndværk fra Assentoft ved Randers, har besluttet at sælge sin tømrerforretning til Aktiv Entreprise, der har hjemadresse i Ebeltoft.
Det betyder imidlertid ikke noget for kunderne, for Kurt Rasmussen og hans ordrebog følger med.
”Jeg har altid været glad for at arbejde som tømrer og have tæt kontakt med kunderne, og det passer mig fint, at jeg kan fortsætte med det, mens Aktiv Entreprise kan tage sig af det formelle,” siger Kurt Rasmussen i en pressemeddelelse.

Tiltrækker opgaver

Aktiv Entreprise har samarbejdet med Kurt Rasmussen i nogle måneder for at teste, om kemien var i orden, og direktør Preben Pedersen glæder sig til at udvide sin entreprenørvirksomhed med en tømrerafdeling.
”Vi får tit forespørgsler på mindre opgaver. Det kan været et rækværk i forbindelse med et haveanlæg eller nye døre og vinduer i forbindelse med en betonrenovering. Nu kan vi sige ja-tak og holde ordren i egen virksomhed - oven i købet med en velafprøvet medarbejder, der er vant til at arbejde selvstændigt, og som også kan tiltrække opgaver til os,” siger Preben Pedersen i pressemeddelelsen.
jbe

Publiceret 04 October 2017 10:00

SENESTE TV