Kulturminister:

Ny Malt kan blive et kraftcenter

Maltfabrikkens genrejsning vækker interesse og anerkendelse hos ministeren.

Af
Af Tommy Loberg Jøns

Kulturminister Mette Bock kan næsten ikke vente til kalenderen skriver 2019 og den nye og spændende Maltfabrik lukker dørene op til et kulturelt samlingspunkt i midten af Ebeltoft.
“Jeg glæder mig til at komme tilbage i 2019. Den måde som man har tænkt de mange kulturelle tilbud sammen i én bygning er meget inspirerende, og jeg er sikker på, at det vil være med til at gøre Maltfabrikken til en smeltedigel, hvor man tager hensyn til fortiden men samtidig bringer den helt ind i nutiden. Det kan virkelig blive et kraftcenter,” siger Mette Bock efter en stor rundtur på Maltfabrikken med direktør Kristian Krogh, Kirstine Bille, formand for udvalget for planlægning, udvikling og kultur samt en masse andre personer.
Besøget var en del af ministerens rundtur på Djursland, hvor Gl. Estrup også blev besøgt.
Og det betyder meget for Maltfabrikken, at ministeren har et øje på dem.
“Det er godt at vide, at ministeren har øje på, hvad der sker hos os i Ebeltoft. Derudover er det glædeligt, at hun også holder øje med vores residency-projekt, som vi har fået støtte til,” siger Kristian Krogh.
Netop residency-projektet fik ministeren mulighed for at opleve, da kunstnerne Nada Prlja og arkitekten Daniel Serafimovski har boet i Villa Lundberg i to uger og fredag aften har fernisering på et nyt kunstværk.

Det Grænseløse Køkken stod for frokosten til ministeren og resten af folkene.

Det Grænseløse Køkken stod for frokosten til ministeren og resten af folkene.

Publiceret 22 September 2017 13:25

SENESTE TV