Seriefodbold - Serie 2:

IF Midtdjurs angriber kom slemt til skade på Arena Vest

Mikkel Primdahl Sonnichsen formentlig ude resten af efteråret med skade, da IF Midtdjurs lørdag tabte med 4-2 til ACFC/AKF i Brabrand

Af
Af Martin Schultz

IF Midtdjurs spillede ikke bare under niveau og tabte med 4-2 til ACFC/AKF, men måtte også se angriberen og kantspilleren Mikkel Primdahl Sonnichsen blive båret fra banen efter et hændeligt uheld i lørdagens kamp i Serie 2 på Arena Vest i Gellerupparken i Brabrand.
Oprykkerne fra IF Midtdjurs, som efter en god forårssæson i skarp konkurrence med Vorup FB er tilbage i Serie 2, ramte slet ikke niveauet, da holdet lørdag eftermiddag mødte ACFC/AKF på udebane.
IF Midtdjurs spiller efterårssæsonen i en kreds med overvejende Aarhus-hold, og holdet møder kun Hornslet IF og Østdjurs 91 fra Djursland.
”Vi er tilfredse med at spille i denne kreds, fordi vi gerne vil ud og møde nogle hold vi ikke kender til i forvejen,” siger holdleder Peter Møller om udfordringen med at spille mod fem helt ukendte hold fra Aarhus-området.
IF Midtdjurs lagde fint ud i premieren med en uafgjort 2-2 kamp mod NB93, hvor sidste sæsons profil og topscorer Ahmad Al-Bahadli scorede begge mål.
”Vi har i efteråret sat Ahmad Al-Bahadli fra kanten og i front, hvor han bedre kan udnytte sit gode antrit og sin fart samtidig med at han skyder godt med begge ben,” fortæller Peter Møller.
I den anden klamp kom der tre point på kontoen, da lokalrivalerne fra Østdjurs91 blev slået med 2-0 på udebane i en kamp, hvor indhopperen Simon Pilgård lukkede kampen til 2-0 kort før tid på sin første boldberøring. Frederik Laursen havde bragt IF Midtdjurs foran med 1-0 i 1. halvleg. Ahmad Al-Bahadli leverede assist'en til begge scoringer.

Nybagt far på banen

I den tredje kamp mødte IF Midtdjurs på hjemmebane Åbyhøj i en velspillet kamp og tabte med 2-1 efter at have været bagud med 1-0 ved pausen.
”Det var vores bedste kamp i denne sæson, og vi havde chancerne til at vinde. Men et fysisk stærkt Åbyhøj hold, som er nedrykker fra Serie 1, udnyttede de chancer holdet fik, og det var nok til en 2-1 sejr,” fortæller Peter Møller. Veteranen Michael Stegger scorede If Midtdjurs' enlige mål, og anfører Jonas ”Joe Hipster” Simonsen stillede op til kampen som nybagt far efter at have taget turen direkte fra sygehuset og til Ryomgård Stadion.
Lørdag gik turen så til Arena Vest, hvor ACFC/AKF ventede på kunstgræsbanen i Gellerupparken.
”Vi spillede en meget dårlig kamp, hvor vi stod alt for tæt og kæderne derfor slet ikke hang sammen. Samtidig kunne vi slet ikke holde fast i bolden,” siger Peter Møller.
Hjemmeholdet kom foran med 1-0 midt i 1. halvleg, men Ahmad Al-Bahadli udlignede kort før pausen.
”Det gav os troen på, at vi kunne komme ind i kampen igen i 2. halvleg, men ACFC/AKF kom foran med 2-1 efter få minutter efter pausen og det var en spand kold vand i hovedet på vores spillere,” siger Peter Møller.

Debut til ung målmand

Midt i 2. halvleg kom hjemmeholdet på 3-1, og selvom IF Midtdjurs håbede på et comeback, da Kasper Brøbech reducerede til 3-2 med ti minutter igen, så lukkede ACFC/AKF kampen med et drømmemål, da et frispark blev sendt fra højre ind i feltet og headet modsat, hvor en ACFC/AKF-spille helflugtede den op i hjørnet fra kanten af feltet uden chance for den debuterende 17-årige målmand Troels Gudumlund.
Den unge Troels Gudumlund afløste Mikael Hansen i målet, som skulle giftes denne lørdag og derfor af gode grund foretrak at være sammen med sin kommende hustru frem for holdkammeraterne på banen.
”Jeppe Gribsholt spillede også i denne kamp godt i midterforsvaret, men ellers synes jeg ikke vores spillere spillede op til deres sædvanlige niveau,” fortæller Peter Møller.
IF Midtdjurs møder lørdag kl. 16.00 Aarhus Fremad på hjemmebane og skal derefter næste fredag kl. 18.00 spille mod Hornslet IF ligeledes på Ryomgård Stadion.
”Det er to vigtige kampe at få point i, hvis vi skal opfylde vores målsætning om at ligge midt i tabellen og dermed holde os i Serie 2,” siger holdleder Peter Møller.
 

Serie 2, Pulje 18

ACFC/AKF - IF Midtdjurs 4 - 2 (1 - 1)

Lørdag 26. August kl. 14.15 på Arena Vest Aarhus, Brabrand

 

Målscorere:

1 - 0 ACFC/AKF (25. min.)

1 - 1Ahmad Al-Bahadli (45. min.)

2 - 1 ACFC/AKF (47. min.)

3 - 1 ACFC/AKF (70. min.)

3 - 2 Kasper Brøbech (80. min.)

4 - 2ACFC/AKF (85. min.)

 

 

IF Midtdjurs holdopstilling:

 • Ahmad Al-Bahadli
 • Alan Djozic
 • Anel Alagic
 • Emil Ring Kristensen
 • Frederik Laursen
 • Jeppe Gribsholt
 • Jonas Simonsen
 • Kasper Brøbech
 • Martin Jelle Pedersen
 • Michael Stegger
 • Mikkel Fanø
 • Mikkel Primdahl Sonnichsen
 • Simon Pilgaard
 • Troels Aude Gudumlund

Publiceret 31 August 2017 05:30

Ebeltoft Folketidende nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ebeltoft Folketidende
SENESTE TV