Motion:

Outdoor-træning har ét års fødselsdag

Camilla Lykke fra Ebeltoft trækker fulde huse til sit udendørs træningskoncept

Camilla Lykke, der er uddannet fitnessinstruktør og personlig træner, kunne i maj fejre ét års jubilæum for sine outdoor-træninger i Ebeltoft, som stadigvæk trækker mange op ad sofaen og ud i den friske luft hver mandag og torsdag kl. 17.45-18.45.
Mange af deltagerne har været med siden opstart i maj 2016, mens andre er kommet til løbende, og der dukker stadig nye ansigter op, som har lyst til at være en del af det træningsfællesskab, der er opstået i forbindelse med træningen.

Alle kan være med

Succesen skyldes, at der er plads til alle – mange tror, det er en forudsætning, at de skal være i god form for at deltage, men der trænes funktionel træning med fokus på puls og styrke, en træningsform, hvor man selv styrer intensiteten. For eksempel kan øvelserne være i tidsintervaller – nogle kan nå ti gentagelse, hvor andre kan nå fem.
Men det skyldes også Camillas engagement og evne til at favne bredt, samt dét, at hun selv har stået i en situation, hvor der pludselig var røget lidt for mange overflødige kilo på sidebenene. Hun hyrede i slutningen af 2016 en personlig træner, og sammen har de taget hendes træning og fysiske form til helt nye højder, hvilket hun demonstrerede i juni, da hun kørte en halv ironman i Herning, hvor hun kæmpede sig til en 3. plads i sin aldersgruppe.
Der kan bookes en gratis prøvetime til outdoor- træningen. For nærmere oplysning kontakt Camilla Lykke.

Træner Camilla Lykke har selv prøvet at kæmpe med overflødig kilo. Pressefoto

Træner Camilla Lykke har selv prøvet at kæmpe med overflødig kilo. Pressefoto

Publiceret 23 August 2017 13:00

Ebeltoft Folketidende nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ebeltoft Folketidende
SENESTE TV