Seriefodbold - Serie 3:

To Mathias Severinsen scoringer ikke nok for Rougsø FF

Den tidligere FC Djursland spiller kunne ikke forhindre, at et nyt Rougsø hold tabte 5-2 til en af oprykningsfavoritterne fra Vorup FB

Af
Af Lars Norman Thomsen

Rougsø FF stillede med kun 12 spillere til hjemmekampen mod Vorup FB onsdag aften.
Om eftermiddagen indløb der afbud fra Anders Lindegaard og Mads Katholm på grund af det fine høstvejr.
I målet var der debut til 16-årige Mikkel Nygaard, og på venstre back var der debut til Peter Møller, der tidligere har spillet i Mørke IF og Dronningborg.
Desuden var der comeback til Mads Kusk, som var skadet det meste af foråret og til Mathias "Carlsberg Sport" Severinsen, tidligere FC Djursland og nuværende elev på Brazil Football College.
Veteranerne Søren Jakobsen og Mikkel Knudsen er rykket op på klubbens old boys hold, og desuden var der afbud fra Jonas Kusk, mens flere af klubbens unge spillere har mistet lysten. 
Det nykomponerede hjemmehold tabte 5-2, men efter en godkendt indsats, ifølge cheftræner Jesper Møgelvang.
"Vi kom godt fra start i kampen, og selv om Vorup FB stillede med et meget stærkt mandskab med en del tidligere JS-spillere, så var det fortjent, da vi efter en halv times spil bragte os foran med 1-0 ved Mathias Severinsen. Nytilkomne Peter Møller vippede bolden over udeholdets forsvar, og Mathias Severinsen scorede sikkert," fortæller Møgelvang.
Gæsternes Martin Hørning udlignede kort inden pausen, da han hamrede bolden op i hjørnet fra 20 meters afstand med sit venstre ben.  

Gik døde den sidste halve time

Hjemmeholdet formåede at hænge på det første kvarter af anden halvleg, så var der ikke mere benzin på tanken.
Lasse Pedersen scorede til 2-1, og Martin Hørning gjorde det til 3-1.  
Mads Hovesen kom på banen til fordel for Casper Bruus, der mod slutningen erstattede Mads Kusk. Med et kvarter igen blev en af Vorups spillere tildelt en advarsel, da han gik alt for voldsomt til den debuterende målmand, Mikkel Nygaard.
"Det tippede spillet over til vores fordel, og efter en flot solotur udenfor feltet hamrede Lars Thomsen med sit ellers kolde venstreben bolden af sted mod det ene målhjørne. Desværre hev Vorups velspillende keeper en fantomredning frem, og han fik derved viftet bolden lige forbi mål. På det efterfølgende angreb gjorde Vorups Tobias Balle det flot til 4-1, og så var kampen afgjort," noterer Jesper Møgelvang.
Mod slutningen reducerede Mathias Severinsen på hovedstød efter et sukker-indlæg fra Peter Møller.
"Vi satsede selvfølgelig alt derefter, men Vorups Martin Hørning fuldendte på et kontraangreb sit hattrick, og derved endte kampen med 5-2 til favoritterne fra Vorup. Vi kan ikke indvende noget mod deres sejr, men vi gjorde det altså rigtigt fint i kampens første time," siger Rougsøs træner.
Debuterende Peter Møller blev valgt som man of the match.
"Vorup kommer formentligt til at konkurrere med Auning om oprykningen, men for os venter der en nøglekamp søndag klokken 16 på hjemmebane. Der dukker Ådalen IF op, og dem har vi tidligere slået to gange på Ørsted Stadion," lyder det optimistisk fra Jesper Møgelvang.

Rougsø FF - Vorup FB 2-5 (1-1)

Holdopstilling: Mikkel Nygaard - Anders Bach, Jesper Thomsen, Søren Bai, Peter Møller - Jannick Nielsen, Søren Bugge, Lars Thomsen (anf.), Mads Kusk, Casper Bruus - Mathias Severinsen samt Mads Hovesen

Målscorer: Mathias Severinsen - 2

Man of the match:

  • 1. Peter Møller - 8
  • 2. Anders Bach - 2
  • 3. Søren Bai - 1
  • 3. Jannick Nielsen - 1
  • 3. Mathias Severinsen - 1

Publiceret 17 August 2017 23:45

Ebeltoft Folketidende nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ebeltoft Folketidende
SENESTE TV