Debat Syddjurs:

Sover skolebestyrelsen på Ådalsskolen?

Af Vinni Kjærgaard Jørgensen, Kirkestræde 8, Søby, 8543 Hornslet:

"I morgen fredag, skal vi fejre og juble i Ådalen over åbningen af den nye cykelsti mellem Skørring og Lime. Det er dejligt, at når der en sjælden gang kommer noget godt til Ådalen fra kommunalt regi.

Men over glæden ligger der en tung sky, som ikke vil gå væk.

LUKNINGEN AF SPECIALKLASSERNE PÅ ÅDALSSKOLEN.

Da spareforslaget blev vedtaget, blev der ligeledes besluttet, at det ville foregå over en udslusnings periode over tre år.

Det er lykkeligt glemt nu. Mange børn blev udfaset allerede i løbet af det første år. Nu LUKKER specialklasserne 100 procent ned efter blot 1 år og ikke som lovet 3 år.

AV, det gør nas på de børn og forældre, som sidder i saksen.
Ikke nok med at børnene skal inkluderes, de skal samtidig ikke blot tilbage til en stamklasse på ca. 20 børn. De skal inkluderes blandt op til 60 børn, da Ådalsskolen samtidigt vælger at undervise flere klassetrin sammen.

Ingen tvivl om at der er kø ved håndvasken.
Skoleledelsen (som er ny) kan jo ikke gøre for, at der ikke er afsat økonomi til specialklasser?

Skolebestyrelsen, som burde have hoppet med på vognen og brokket sig højlydt, da skolelederen fra Kolind sagde op på grund af dårlig skoleøkonomi til specialbørn og fik politikkerne op på mærkerne. Havde de bakket ham op, kunne de have skabt en forandring i Syddjurs – men ak, igen tavshed fra Ådalsskolen. Ligesom de i totalt offentlig tavshed modtog meldingen om lukningen af specialklasserne i sin tid.

Skoleforvaltningen og politikkerne har vel som altid ikke gjort noget forkert. Det er vel bare Ådalsskolen, som de mener har fået penge nok, der driver skolen for dårligt.

I efteråret 2016 var der 3,6 mio i overskud i kassen til specialbørn i budgettet. Penge som man overførte til en anden kasse, så man kunne købe nye iPads for 3,6 mio i stedet. Nok mest til vores alle sammens helt normale børn, som ikke har brug for støtte.

Nå, men vi LIDER videre i tavshed i Ådalen …… for øvrigt Danmarks skønneste plet på jord … i hvert fald da kommunen hed Rosenholm."

Publiceret 15 June 2017 14:15

Ebeltoft Folketidende nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ebeltoft Folketidende
SENESTE TV