Seriefodbold - Serie 4:

Vivilds andethold rykker tættere på førsteholdet

Selvom der fortsat mangler to spillerunder, er Vivilds andethold i Serie 4 klar til at spille i Serie 3 efter sommerferien

Af
Af Lars Norman Thomsen

Vivilds seniorspillere har oplevet en sæson med både op- og nedture.
Til de sidste hører, at førsteholdet i Serie 1 rykker ned i Serie 2 med det klare mål at gøre et hurtigt comeback i Serie 1.
Til gengæld er andetholdet i Serie 4 allerede sikker på oprykning til Serie 3, selvom holdet har to kampe igen - mod Auning torsdag og Skødstrup lørdag.
Andetholdet har endnu ikke sat point til, og det betyder, at holdet kan være sikker på oprykning, selvom de to sidste kampe resulterer i pointtab.
Vivild kan med en sejr over Auning torsdag aften i det udsatte lokalopgør mod Auning på Langhøj Idrætscenter og uafgjort i topopgøret lørdag mod Skødstrup, der også er sikker på oprykning, snuppe førstepladsen for næsen af netop Skødstrup, fordi Vivild er bedst i indbyrdes kampe.
"Spillerne er meget tændte på at vinde de to sidste kampe," lover cheftræner Dennis Holdgaard.
Det er Kasper Hvid Andersen, der er ansvarlig for at samle andetholdet. Dennis Holdgaard har ansvaret for træningen.
Det er ved at være et stykke tid siden, at Vivild senest havde sit andethold højere placeret i Serie 4, men i 1990'erne var Vivild på et tidspunkt placeret med førsteholdet i Jyllandsserien og andetholdet i Serie 2.

Publiceret 14 June 2017 16:53

Ebeltoft Folketidende nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ebeltoft Folketidende
SENESTE TV