Pokalfodbold:

Oprykkere fik bøllebank af FC Djursland

IF Midtdjurs tabte med 8-1 til FC Djursland i pokalkamp på Ryomgård Stadion

Af
Af Martin Schultz

Selvom IF Midtdjurs netop har sikret sig oprykning fra Serie 3 til Serie 2, så er der alligevel et pænt stykke vej til at man kan matche et Jyllandsseriehold som FC Djursland
Det erfarede IF Midtdjurs' spillere på den hårde måde, da holdet tirsdag aften på Ryomgård Stadion mødte FC Djursland i pokalturneringen.
De unge spillere fra FC Djursland viste sig nemlig at være både for hurtige og for kropsstærke, og holdet udnyttede kynisk svaghederne hos IF Midtdjurs og vandt kampen meget sikkert med 8-1 efter 5-1 ved pausen.
”Selvom der var mange unge spillere på FC Djurslands hold, så var de både hurtigere og kropsstærkere og bedre i boldomgangen end IF Midtdjurs' spillere,” siger holdleder hos IF Midtdjurs Peter Møller.
”Vores spillere lavede for mange fejl, og så slog FC Djursland til med det samme. FC Djurslands spillere var hurtige og lagde pres på vores spillere, og så blev de stressede. Så opstod fejlene og det udnyttede FC Djursland.”
”I perioder spillede IF Midtdjurs pæn nok fodbold og kunne være med, men modstanderen spillede hurtigere end vi var vant til,” siger Peter Møller. IF Midtdjurs manglede kanterne Ahmad Al-Bahadli og Kasper Brøbech og veteranen Michael Stegger, men stillede ellers i stærkeste opstilling.
Holdet gav debut til den 16-årige U16 spiller Magnus Hammer på højre kant, og den hurtige og teknisk dygtige spiller fik sig en stor oplevelse mod spillerne fra Djurslands bedste fodboldhold.

Fanø scorede direkte på hjørnespark

FC Djursland scorede sit første mål efter godt ti minutter, men IF Midtdjurs fik udlignet få minutter senere, da Mikkel Fanø fik hjælp af FC Djurslands målmand til at score direkte på et hjørnespark.
”Men FC Djursland kom foran med 2-1 få minutter senere på en dum fejl, og gjorde det til 3-1 efter godt en halv times spil,” fortæller IF Midtdjurs' holdleder Peter Møller.
Men et for hjemmeholdet fornuftigt halvlegsresultat blev ødelagt med to hurtige mål kort før pausen.
”Først lavede Søren Gribsholt selvmål, da han uheldigt ramte bolden forkert, og derefter kunne FC Djursland score i en situation, hvor de i en nærkamp netop viste både ekstra speed og nærkampstyrke."

FC Djursland var bare bedre

IF Midtdjurs gik ud til 2. halvleg med en tro på, at holdet kunne være med.
”Vi havde i perioder gjort det godt, men tempoet var højere end vi var vant til, og når vi havde brug for en puster, så blev det udnyttet af FC Djursland. Mod slutningen havde vi brugt vores kræfter, og det sidste kvarter var vi flade,” siger Peter Møller.
FC Djursland scorede efter godt et kvarter, efter en halv time og til 8-1 med godt fem minutter igen.
”Det var en god oplevelse. Det var fint at blive matchet mod et højere rangeret hold og spillerne syntes, at det var skægt med denne udfordring. Men FC Djursland var bare bedre,” siger Peter Møller.
Med 8-1 nederlaget er pokaleventyret slut for formstærke IF Midtdjurs efter sejre over Serie 3 holdet Hald B65, og Serie 2 holdene Auning IF og Hornslet IF.
Lørdag kl. 13.30 lukker og slukker IF Midtdjurs for en velspillet forårssæson med den sidste turneringskamp mod Kristrup B.

Publiceret 14 June 2017 16:57

Ebeltoft Folketidende nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ebeltoft Folketidende
SENESTE TV