Allingåbro:

Kom til åbent hus i Ådalen på lørdag

Tre villaer af yderst moderne tilsnit er til salg i et af Allingåbros nyeste kvarterer. Naboer håber, at åbent hus dag kan hjælpe til, at interesserede købere kommer på banen

Af
Af Lars Norman Thomsen

Grundejerforeningen Ådalen i Allingåbro holder sommerfest for både store og små lørdag 17. juni.

Bestyrelsen har imidlertid besluttet, at festen også skal bruges til at invitere til åbent hus for måske kommende naboer.
“Lige nu er der tre villaer til salg i Ådalen af forskellige årsager, og vi vil gerne hjælpe til med, at potentielle købere får et godt indtryk af både huse, naboer og området,” siger Lene Friis, der har boet i Ådalen sammen med sin familie i 12 år.

Derfor inviterer grundejerforeningen i samarbejde med tre lokale ejendomsmæglere til åbent hus lørdag formiddag fra klokken 10 til 11.

“Vi håber naturligvis, at interesserede vil kigge forbi og se de tre villaer både ude og inde, men også få en snak med deres måske kommende naboer,” siger Lene Friis.

Ådalen er et familievenligt kvarter med mange børn, og mange af de nuværende villaejere har boet her i mange år, siger Lene Friis. Foto: Lars Norman Thomsen

Ådalen er et familievenligt kvarter med mange børn, og mange af de nuværende villaejere har boet her i mange år, siger Lene Friis. Foto: Lars Norman Thomsen

Børnevenligt kvarter

Grundejerforeningen sætter telt op i dagens anledning på det grønne område for enden af vejen, hvor Ådalens legeplads ligger.

Der bliver også trakteret med hoppeborg, ligesom der vanker pølser, brød, øl og vand. Børn kan hygge sig med snobrød med mere.

“Ådalen er et familievenligt kvarter med mange børn, og mange af de nuværende villaejere har boet her i mange år,” siger Lene Friis, der især fremhæver nærheden til skole og børnehave og kort afstand til dagligvarebutikker som gode argumenter for at bo i Allingåbro.

22 huse i Ådalen

“Vi har også kort afstand til naturen her i Ådalen. Banestien til Auning, som man nu kan cykle, løbe eller gå ture på er placeret tæt på, og så er udsigten jo meget smuk, som du kan selv kan se,” lyder det med et smil fra Lene Friis.

Hun har ret. Udsigten er meget smuk. Der ligger 22 moderne parcelhuse i Ådalen. Et par grunde er endnu ikke bebygget.

“Det er primært børnefamilier, der bor her,” fortæller Lene Friis, der stammer fra Ørsted og er uddannet fysioterapeut.

Hun er medejer af Auning Fysioterapi & Træning. Endvidere er hun tillknyttet Rosenholm Rideklub med ride-fysio-terapeutisk behandling.

“Vi er en skøn blanding af lokale, der har valgt at bygge hus i Ådalen, og så tilflyttere til Allingåbro, og vi har det yderst godt med hinanden,” siger hun.

“Vi er gode til at holde øje med hinandens huse i ferier, men også i dagligdagen, og vi er tilknyttet Nabohjælp (TrygFonden og Det Kriminalpræventive Råd, red.).”

De tre villaer, der er til salg, er prismæssigt placeret i intervallet 2,1-2,5 mio. kroner.

Publiceret 14 June 2017 12:32

Ebeltoft Folketidende nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ebeltoft Folketidende
SENESTE TV