Seriefodbold - Serie 3:

Ådalen IF ligger til en top 3 placering

Ådalen IF fik brudt sin sejrsstime i 2-2 kamp mod AH 2012 på Hørning Stadion

Af
Af Martin Schultz

Efter fire sejre i træk stoppede succes'en for Ådalen IF, da holdet lørdag på Hørning Stadion var bagud med 2-0 mod AH 2012 ved pausen og måtte dybt ind i 2. halvleg, før forsvarsspilleren Sebastian Meyer sikrede Ådalen IF det ene point med en scoring til 2-2.
Efter en pointmæssig elendig sæsonstart med fire nederlag i træk kom Ådalen IF op i omdrejninger og begyndte at høste point.
”Vi har selvfølgelig tanket selvtillid gennem sejrene og så har vi også kunnet stille med den samme opstilling i flere kampe, og det betyder meget,” siger Ådalen IF-træner Lasse Dahl Sørensen.
”Jeg havde før sæsonen set os som en del af midterfeltet i Serie 3, men vi har været godt kørende og det er flot, at vi i nu i den sidste kamp skal spille om at holde på en tredjeplads i rækken.”
Lasse Dahl Sørensen kan dog mærke, at Serie 3 rækken i denne sæson hurtigt faldt på plads og at der derfor for flere hold ikke har været så meget at spille om.
”De to bedste og de to dårligste hold blev hurtigt fundet, så det tog lidt af spændingen ud af rækken,” siger Lasse Dahl Sørensen.

Reducering på straffespark

Blandt nedrykkerne er AH 2012, men på hjemmebanen på Hørning Stadion var holdet mere tændt til opgøret end gæsterne fra Ådalen IF.
”Der var sommerfest i Hørning og mange tilskuere, så hjemmeholdet kom foran med 2-0 i 1. halvleg på passivt forsvarsspil fra vores side,” siger Lasse Dahl Sørensen, som i pausen til 2. halvleg bad sine spillere komme i gang.
Godt ti minutter ind i halvlegen fik Ådalen IF reduceret, da Thomas Høgh Mikkelsen scorede på et straffespark.
”Det var et klart straffe. En AH 2012 forsvarsspiller skubbede ved et indlæg ind i feltet vores angriber væk med to strakte arme,” siger Lasse Dahl Sørensen.
Udligningen faldt fem minutter før den ordinære spilletids udløb, da forsvarsspilleren Sebastian Meyer udnyttede, at et hjørnespark faldt ned for hans fødder i feltet og sparkede bolden i mål.

Udsigt til at slutte på en tredieplads

?Det var i orden, for vi havde momentum i den del af kampen,” siger Lasse Dahl Sørensen, hvis hold dermed reddede det ene point og forblev ubesejret i fem kampe. Seneste nederlag var et smalt 2-1 nederlag til oprykkerne IF Midtdjurs på Ryomgård Stadion, og den gode sejrsstime startede med en sejr på 3-1 i den efterfølgende kamp mod en af oprykningsfavoritterne Vorup FB, som med nederlaget tabte det afgørende skridt i kapløbet om oprykningen med IF Midtdjurs .
Midtbanespilleren Mads Espensen blev valgt til kampens spiller, mens højre back Casper Høgh Mikkelsen blev kampens fighter efter en indsats, hvor han i 2. halvleg blev skubbet frem for at lægge pres på hjemmeholdet.
Takket være en sejr på 3-0 over Rougsø FF et par kampe forinden fik Ådalen IF kantet sig forbi netop Rougsø FF i tabellen og kan med et point i den sidste kamp torsdag kl. 19.00 mod SMIFF på hjemmebane være helt sikker på at sikre sig en tredjeplads i rækken.

Kampfakta
 
Serie 3, Pulje 35
AH 2012 – Ådalen IF 2 – 2 (2 – 0)
Lørdag 10. juni. Kl. 14.00 på Hørning Stadion

Målscorere:
1 - 0 AH 2012 (16. min.)
2 - 0 AH 2012 (45. min.)
2 - 1 Thomas Høgh Mikkelsen (55. min. straffespark)
2 - 2 Sebastian Meyer (85. min.)

Ådalen IF's holdopstilling:
Dennis Rytter
Casper Høgh Mikkelsen
Martin Jensen
Tobias Bøgh Mikkelsen
Mike Skovsende
Søren V. Laursen
Mads Klinke Espensen
Jonas Andersen
Steffen Viftrup
Sebastian Emil Meyer Madsen
Thomas Høgh Mikkelsen
Kåre Brøgger Sørensen
Nikolaj Voldby

Publiceret 13 June 2017 14:50

Ebeltoft Folketidende nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ebeltoft Folketidende
SENESTE TV