Seriefodbold - Serie 3:

IF Midtdjurs klædt af i topopgør på hjemmebane

IF Midtdjurs mistede førstepladsen efter 4-0 nederlag til Vorup FB på Ryomgård Stadion

Af
Af Martin Schultz

IF Midtdjurs blev mandag eftermiddag stødt hårdt og brutalt fra førstepladsen i Serie 3, da Vorup FB på Ryomgård Stadion bankede hjemmeholdet med 4-0 efter 2-0 ved pausen.
Vorup FB overtog dermed førstepladsen og er nyt tophold med tre sejre og en uafgjort kamp, mens IF Midtdjurs efter tre sejre i streg måtte bide i det sure æble og gå fra banen som en overraskende klar taber.
”Det fungerede slet ikke for vores hold. Og når modstanderen så spillede med omtanke og ikke gjorde det sværere end det skal være, så blev vi udstillet,” siger IF Midtdjurs' holdleder Peter Møller.
”Vorup var rolige i deres boldomgang og slog nogle gode afleveringer op i det tomme rum, hvor to hurtige kantspillere virkelig voldte vores tre mand i det bagerste forsvar store problemer,” siger Peter Møller, som nu ser frem til en god snak mellem trænerteamet og spillerne til træningen på torsdag inden holdet skal møde Dronningborg på udebane lørdag.

Spillet bliver låst og krampagtigt

IF Midtdjurs har ellers fået en drømmestart på forårssæsonen, hvor holdet vandt de første to kampe med 3-0 og 4-0.
”Men allerede i den tredje kamp mod AH2012 fungerede det ikke så godt, men vi vandt dog kampen med 2-1 på to mål i slutningen af kampen,” fortæller Peter Møller.
Først udlignede Jonas ”Joe Hipster” Simonsen otte minutter før tid, og få minutter senere blev der begået straffespark med samme ”Joe Hipster”, som Mikkel Fanø scorede på til en 2-1 sejr til IF Midtdjurs mod et godt kæmpende AH2012.
”Allerede i den kamp fik vi en advarsel om, at det hele ikke kører af sig selv. Vi stillede med et udmærket hold mod Vorup, men spillet fungerede ikke. Vi vil så gerne gøre det rigtige, men spillet bliver krampagtigt og låst, og vi har for mange dumme boldtab,” siger Peter Møller.

Vorup lukker kampen tidligt i 2. halvleg

Midtdjurs IF kom bagud på med 2-0 i begyndelsen af kampen, hvor en af Vorups hurtige kanter først gik til baglinjen og spillede bolden fladt ind foran mål. Lidt senere havde IF Midtdjurs et boldtab, som Vorup FB udnyttede til at score til 2-0.
”I pausen snakkede vi om, at vi skulle se at komme ind i kampen igen, men efter få minutter i 2. halvleg begår vi en forsvarsfejl, hvor en Vorup-spiller slipper helt fri og scorer til 3-0. Dermed var kampen reelt lukket. Vorup FB brænder et straffe efter godt en halv time i 2. halvleg, men scorer til 4-0 kort før tid, da en bold bliver spillet i dybden og en af deres hurtige folk smutter fra os,” fortæller Peter Møller.
IF Midtdjurs har startet sæsonen med en 3-5-2 opstilling, men den taktik skal holdet måske tage op til overvejelse.
”Det ser godt ud når vi dominerer spillet, men i kampen mod Vorup blev vores opstilling udstillet, når vi blev presset,” mener Peter Møller.
Emil Ring Kristensen spillede en stabil kamp, og Ahmad Al-Bahadli spillede især godt i 1. halvleg. Målmand Mathias Nybro D. Jensen kan ikke lastes for nogle af målene, men ellers spillede det meste af holdet under vanlig standard.
IF Midtdjurs ser frem til kampe mod to af de bedre hold i rækken: lørdag møder holdet Dronningborg B på udebane, og fredag 28. april kommer på Rougsø FF på besøg på Ryomgård Stadion.

Kampfakta

Serie 3, Pulje 35
IF Midtdjurs - Vorup FB 0 - 4 (0 - 2)
Mandag 17. april kl. 16.00 på Ryomgård Stadion

Målscorere:
0 - 1 Mikael Spinks Møller Kristensen (11. min.)
0 - 1 Martin Hørning (20. min.)
0 - 3 Kasper Råby Pedersen (48. min.)
0 - 4 Lasse Pedersen (90. min.)


IF Midtdjurs' holdopstilling:
Ahmad Al-Bahadli
Alan Djozic
Anel Alagic
Emil Ring Kristensen
Jeppe Gribsholt
Jonas Simonsen
Martin Jelle Pedersen
Mathias Nybro D. Jensen
Michael Stegger
Mikkel Fanø
Mikkel Primdahl Sonnichsen
Søren Gribsholt
Tobias Aude Gudumlund

Publiceret 18 April 2017 12:04

Ebeltoft Folketidende nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ebeltoft Folketidende
SENESTE TV