Hornslet:

Håndbolddamer holder loppemarked for at få penge i kassen

Hornslet IF’s håndbolddamer holder lørdag loppemarked til støtte for dame seniorafdelingen

Af
Af Martin Schultz

Hornslet IF's bedste håndbolddamer har haft en forrygende sæson med oprykning til 2. Division og også andetholdet i Jyllandsserien har klaret sig godt.
Men det kræver penge at drive en håndboldafdeling, og ikke mindst efter oprykningen til 2. Division skal der flere penge til.
Og håndbolddamerne kan andet end at spille håndbold i hallen, og derfor gentager de sidste års succes med et loppemarked i Hornslet Idræts- og Kulturcenter.

Mød håndboldspillerne på loppemarkedet

Loppemarkedet bliver afholdt lørdag 22. april fra kl. 10-15.
“Der er gratis adgang til loppemarkedet, og hele overskuddet går til driften af dameseniorhåndbolden i Hornslet IF;” fortæller Maria Møller, som er en af stamspillerne i Hornslet IF, og som sammen med sine klubkammerater er med til at arrangere loppemarkedet.
“Vi har i hallen en HIF-håndbold-stand, hvortil man kan donere effekter. De bliver så solgt direkte til fordel for håndboldafdelingen,” siger Maria Møller.
Ellers er der mulighed for at købe sig til en stand for 250 kr. og det kan ske ved henvendelse på mail til thorsen01@mail.com. Arrangørerne forventer, at alle 50 stande i hallen er udsolgt til loppemarkedet, hvor man kan møde byens succesrige håndboldspillere og samtidig støtte deres indsats.

Publiceret 18 April 2017 09:33

Ebeltoft Folketidende nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ebeltoft Folketidende
SENESTE TV