Tag med på pilgrimsfærd

Turen udgår fra Vistoft Kirke og videre ud i Mols Bjerge 2. påskedag med pilgrimspræst Elisabeth Lidell i spidsen

Af
Af Lars Norman Thomsen

“Pilgrimsvandring handler om at søge efter rødder, identitet og sammenhæng. Men det handler også om opbrud fra tidens materialisme og selvoptagethed og en søgen efter helt andre værdier: fællesskabet med Gud, med hinanden og med skaberværket,” lyder den korte forklaring fra pilgrimspræst Elisabeth Lidell, Risskov.
2. påskedag inviterer hun på påskevandring i Nationalpark Mols Bjerge med start fra Vistoft Kirke klokken 10. Dagen begynder med en kort andagt i kirken, før apostlenes heste kommer i brug for alvor.
Undervejs går turen forbi de kendte fikspunkter i bjergene på Mols: Tinghulen, Tremosegård og Trehøje. Turen er på cirka 15 kilometer og er berammet til at vare frem til klokken 16.
På udvalgte steder på ruten går deltagerne i pit, hvor der både bliver tid til at tanke op, reflektere og meditere og mere jordnært indtage mad og drikkelse.

Et sindbillede på livet

For mange vandrende er en pilgrimsvandring et sindbillede på livet. For ligesom i livet møder man også på en pilgrimsvandring lykke, smerte, glæde, problemer, kedsomhed og alle de andre ting, som er en del af menneskelivet.

  • Påskevandring i Nationalpark Mols Bjerge
  • 2. påskedag, 17. april kl. 10-16
  • Start fra Vistoft Kirke

Publiceret 14 April 2017 08:00

Ebeltoft Folketidende nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ebeltoft Folketidende
SENESTE TV