Seriefodbold - Serie 1:

Fuglsang sørgede for tre point til Nørager

Et Nøragerhold, der havde fokus på fodbolden, hentede sæsonens første sejr ved at vinde 2-1 over Hadsund på Ebbe Sands gamle hjemmebane på to mål af nyerhvervelsen Mads Fulglsang Pedersen

Af
Af Lars Norman Thomsen

Nørager træner Ole Kjær efterlyste før kampen mod Hadsund mindre brok over ligegyldige dommerkendelser, med- og modspillere og mere fokus på fodbold før udekampen mod Hadsund Skærtorsdag.
Han havde Sigurd Fisker Jensen og Dan Elgaard som nye i truppen i forhold til opgøret mod AGF. De to afløste Michael Jensen (rejst tilbage til MP-opgaverne for Forsvaret i Afghanistan) og Kenneth Fisker.
Cheftræneren fik, hvad han efterlyste.
"Vi kommer skidt fra start de første 5-10 minutter, hvor vi er på hælene, og hvor Jesper Bredahl i målet redder os fra at komme bagud," fortæller Ole Kjær.
"Hadsund havde fem hjørnespark i løbet af kort tid, og vi fik et par dommerkendelser imod os, men efter ti minutters spil fik vi spillet os ind i kampen, fordi vi skubbet spillet længere frem på banen."
Efter 20 minutters måtte Nørager udskifte en skulderskadet topscorer Daniel Sortkjær Jensen. Ind kom i stedet lille Christian Mørch på højrekanten, mens Steffen Klintø overtog Sortkjærs plads som midterangriber.
"Steffens energi tilførte os noget i front, og som halvlegen skred frem begyndte vi at holde i bolden og spille den rundt," fortæller cheftræneren.
I det 35. minut afsluttede den unge nyerhvervelse Mads Fulglsang Pedersen et godt gennemspillet angreb ved sikkert at passere Hadsunds målmand.
Inden da havde Steffen Klintø haft et skud på overliggeren.

Kæmpede den hjem

I pausen havde Ole Kjær ros til spillerne for det comeback, som de havde præsteret efter den grimme start.
Men så gik det hverken værre eller bedre end, at hjemmeholdet efter blot halvandet minut efter pausen udlignede efter hurtigt omstillingsspil.
Efter 55 minutter røg en af hjemmeholdets spillere ud med gult, og de følgende ti minutter tilhørte helt og holdent Nørager.
Umiddelbart før, at Hadsund igen blev fuldtallige, slog Mads Fuglsang Pedersen atter til med scoringen til 2-1.
"Resten af kampen blev en omgang idianerfodbold. Vi forsvarede os perfekt, og vores bagerste fik clearet de fleste bolde godt," roser Ole Kjær.
"Vores arbejdsindsats var virkelig god, og vores forhåndsaftaler blev overholdt. Det lagde jeg vægt på i omklædningsrummet før kampen, at det var okay at udfordre mit kampoplæg, men så skulle det ske før kampen og ikke undervejs. Sådan noget gider jeg ikke stå model til."
Fem minutter før tid måtte Lasse Jensen forlade banen med en forstrækning i baglåret. Paw Elgaard overtog hans plads i centerforsvaret, mens Dan Elgaard kom ind på venstre back.
Også Sigurd Fisker Jensen kom på banen som afløser for Mathias Fisker, og dermed var der debut på Nøragers førstehold til Lillebror Kasper Fisker Jensen.

Daniel Sortkjær ude 2. påskedag

2. påskedag møder Nørager på hjemmebane topholdet Vorup FB, der trænes af den tidligere Nørager træner Mads Iversen sammen med broderen Jan Iversen.
"Det bliver en bonuskamp for os, for Vorup og VRI er mine klare oprykningsfavoritter," siger Ole Kjær.
"Vorup er nedrykker fra Jyllandsserien, men de har et hold med stor kvalitet. I Kim Vejrum Jakobsen har de en spiller, som mange bolde går igennem, ligesom Kian Christensen i midterforsvaret er en central skikkelse."
Ole Kjær afskriver Daniel Sortkjær Jensen til kampen, mens han til gengæld forventer, at Lasse Jensen melder sig klar.
"Jeg regner med, at Kenneth Fisker igen træder ind i truppen som erstatning for Daniel," siger Ole Kjær.
Han vil appellere til spillerne om, at de fortsætter linjen fra kampen i Hadsund og holder fokus på fodbolden og ikke på alt det andet, der omgiver en fodboldkamp.
"Jeg synes, tonen var særdeles god, som kampen skred frem i Hadsund. Selvfølgelig skal man markere overfor dommerne, at man er utilfreds med en kendelse, men et enkelt udbrud er nok, og så skal vi videre. Desuden skal de aftaler, vi snakker om før kampen, overholdes, og det vil jeg igen indskærpe overfor spillerne."
Opgøret 2. påskedag spilles klokken 13.30.
Efter kampen mod Vorup er Glenn Hansen tilbage i truppen efter en længere udenlandsrejse. Paw Elgaard har vikarieret for ham, men har ikke lovet, at han fremover vil være til rådighed hver gang.
 

Publiceret 13 April 2017 21:30

Ebeltoft Folketidende nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ebeltoft Folketidende
SENESTE TV