Distriktsråd i knibe:

“Vi mangler medlemmer”

Ådalens Distriktsråd er nede på to bestyrelsesmedlemmer

Af
Af Lars Norman Thomsen

Når Ådalens Distriktsråd indkalder til årsmøde 28.marts er det med en tung sky hængende over hovedet. Rådet har nemlig svært ved at få valgt nye medlemmer til bestyrelsen, der på nuværende tidspunkt tæller tre personer - hvoraf den ene har valgt at udtræde efter årsmødet.

“Det er ganske enkelt for lidt”, siger Mogens Petersen, et af de to tilbageværende bestyrelsesmedlemmer, i en pressemeddelelse.

“Vi har ellers haft et rigtig godt år med mange aktiviteter. Vi har gang i seks projekter til forbedring af legemuligheder for børn i landsbyerne, og lige nu afventer vi en tilbagemelding fra Syddjurs Kommune om, om vi kan komme i betragtning til at deltage i 'Projekt Landsbyklynge', som finansieres af Realdania, DGI samt lokale anlægsfonde”, tilføjer han.

Kalder alle ildsjæle

Mogens Petersen håber, at nogle at de mange ildsjæle, som han ved findes i landsbyerne, vil møde op til årsmødet, så der kan blive valgt nye medlemmer til bestyrelsen.

“Alternativet er, at vi måske er nødt til at kaste håndklædet i ringen. Det ønsker vi ikke for Ådalsområdet, men det kan blive aktuelt, hvis ikke nye personer melder sig, som ønsker at deltager i det seriøse og spændende arbejde, vi laver.”

Årsmødet finder sted kl.19.30 på Ådalsskolen.

Publiceret 19 March 2017 09:35

Ebeltoft Folketidende nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ebeltoft Folketidende
SENESTE TV