Syddjurs Award:

Glad tubaspiller fra Hornslet løb med Kulturprisen

Jens Munk-Poulsen fra Rosenholm Tamburkorps blev hædret med Kulturprisen til Syddjurs Award

Af
Af Martin Schultz

“Det er en fortjent anerkendelse af det kæmpearbejde, som Jens Munk-Poulsen og andre med ham gør for at vi kan glæde os over at have Rosenholm Tamburkorps.”
Det siger formand for Rosenholm Tamburkorps, bogtrykker Hans Hennings fra Hornslet, efter at han torsdag aften var med i det jubelkor, som satte i med et ægte award-brøl, da det var tubaspiller og musikunderviser Jens Munk-Poulsens navn, som kom ud af kuverten som modtager af Kulturprisen til Syddjurs Award i Rønde Idrætscenter.
Dermed hædrede jury'en en ildsjæl i det kendte tamburkorps, som sidste år fyldte 25 år og flittigt optræder i lokalsamfundet til alle slags begivenheder med musik, og som i deres festlige uniformer gør enhver byfest, juletræstænding eller sammenkomst til en ganske særlig oplevelse.
“Vi er meget glade for at modtage kulturprisen, for vores frivillige gør et meget stort arbejde. Vi kommer ligesom nedefra og udbreder muligheden for at alle unge mennesker kan spille et instrument for et kontingent på bare 100 kr. om måneden,” siger Hans Hennings.

"Motiverer mig helt vildt"

Den 30-årige ingeniør Jens Munk-Poulsen er oprindelig fra Holstebro, men har været med i Rosenholm Tamburkorps siden 2010 - i øvrigt sammen med sin kone Mette Munk-Poulsen, som er tamburmajor og orkesterleder.
Jens Munk-Poulsen har gjort en kæmpestor indsats for at bringe ny energi og vitalitet ind i Rosenholm Tamburkorps, og han brænder for at udbrede glæden ved at spille til så mange børn og unge som muligt.
“Alle skal have lov til at spille musik,” siger Jens Munk-Poulsen, som var kisteglad og ikke lagde skjul på, at prisen ”motiverer mig helt vildt til at fortsætte dette arbejde.”
Kulturprisen blev tildelt Jens Munk-Poulsen i skarp konkurrence med to hårde konkurrenter: de to øvrige nominerede var nemlig historiker og tidl. borgmester Vilfred Friborg Hansen for sit store lokalhistoriske arbejde, og rockarkæologen Poul Nowack, som er initiativtager og drivkraft i Rockmuseet på Fuglsøcentret.

Publiceret 16 March 2017 15:32

Ebeltoft Folketidende nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ebeltoft Folketidende
SENESTE TV