Seriefodbold - Jyllandsserien:

FC Djursland har sagt farvel til seks mand

Cheftræner Aroldo Strack er dog alligevel fortrøstningsfuld i forhold til mulighederne i Jyllandsserien-1

Af
Af Lars Norman Thomsen

FC Djursland spiller første turneringskamp mod Thisted FC i Jyllandsserien-1 2. april på Lerpytter Anlæg.

Det bliver uden seks spillere fra efterårets førsteholdstrup: Brødrene, målmand Ricardo Grahl og angriber og topscorer Rodrigo Grahl, kulturbærer Paulo Maciel samt de tre tidligere Aastrup/Hammelev spillere, Daniel Skak Kristensen, Søren Sørensen og Nicolai Jarsmer.
Mens de tre 'brasilianeres' afsked allerede blev meldt ud efter sidste kamp i efteråret, var et farvel med de tre øvrige ikke på tegnebrættet på daværende tidspunkt.
Daniel Skak Kristensen er flyttet til Aarhus og vil finde en klub her at spille for.
Både Søren Sørensen og Nicolai Jarsmer var begyndt træningen i FC Djursland efter nytår, men de er nu tilbage i Aastrup/Hammelev, som til gengæld har sagt farvel til Andreas Busse (Søften), det var forventet, og Martin Fiehn Andersen som sammen med Jacob Stensgaard er startet i duoens tidligere klub, Vivild IF.
"De har sagt til mig, at de ikke kan bruge den tid, som vi kræver i FC Djursland, på fodbold, og derfor har de valgt at stoppe," siger cheftræner i FC Djursland Aroldo Strack.
Han er ked af, at det er kommet så vidt, men han ser alligevel positivt på mulighederne for at klare sig godt i Jyllandsserien-1, hvor der er to oprykningspladser at kæmpe om.
"Vi kommer til at møde stærke hold, men det passer os fint, fordi vi plejer at være gode mod stærke hold, der vil spille spillet."
 

Ungt mandskab

Fraværet af seks førsteholdsspillere i forhold til efteråret gør, at endnu flere unge med fodboldambitioner skal ind og tage over.
"Det har set fint ud i træningskampene, og jeg er ikke bange for, at vi ikke kan klare os. De unge vil det her, og er man god nok, så er alderen ligegyldig," siger Aroldo Strack.
Han fremhæver Jacob Munk Christensen på blot 17 år, som en af de unge, der er klar til at spille med i dette forår. Han var med i truppen i et par omgange i efteråret.
"Jacob er en utrolig klog spiller hans alder taget i betragtning. Jeg har sjældent set en så ung spiller, der spiller med sådan en modenhed," siger cheftræneren.
Han glæder sig også at de nye trænere på Brazil Football College, målmand Guilherme Lorenzi Schelski og angriberen Allex Titton, er blevet en del af truppen.
Førstnævnte skal kæmpe med tilbagevendte Christian Rygaard om målmandsposten, mens Allex Titton skal bidrage med mål.
"Allex Titton er efter en skadespause ikke helt oppe på sit niveau endnu, men det ser bedre og bedre ud for hver gang, han træner og spiller kampe," siger Aroldo Strack. 
Det er fortsat ikke lykkedes at finde en dansk medtræner til U19-truppen som partner til Felipe Soares, men det er nu aftalt, at når Rafael vender tilbage til Brazil Foootball College først i april efter en orlovsperiode, så bliver han sidestillet med Felipe Soares.
De to vil også få støtte fra førsteholdets assistenttræner Jesper Nimb Sørensen, bekræfter Aroldo Strack.

Publiceret 16 March 2017 12:53

Ebeltoft Folketidende nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ebeltoft Folketidende
SENESTE TV