Annonce

Løvblæser – for en sikkerheds skyld

Forbrugerorganisationen TÆNK har en svensk ”fætter”, der hedder ”Råd & Rön”. Ganske som når vi selv dobbeltchecker om et produkt mon er godt nok, - tester Råd & Rön en lang række produkter, her iblandt naturligvis også maskiner til haven

Tilbage i august måned blev magasinet færdig med en større test af en lang række løvblæsere fra velkendte varemærker som f.eks. Bosch, Black & Decker, Gardena, Stihl med flere.

Testen gik hele vejen rundt om produktet, og undervejs kunne Råd & Rön konkludere, at der er stor forskel på hvor hurtige de enkelte maskiner er om den samme opgave.

Med topkarakter i langt de fleste kriterier kunne Stihl´s løvblæser fra Compact batteri-serien lægge sig trygt som testvinder, den udmærkede sig f.eks. i at være både rengøringsvenlig og levere lavere vibrationer end konkurrenterne. At den så samtidig er hurtig og effektiv bidrog til den samlede topkarakter.

At droppe riven og benytte en løvblæser i stedet kan føles som et stort skridt, og derfor er det vigtigt at blæseren passer til behovet. Stihl sørger for at uddanne deres forhandlere i produkterne, og sikrer derigennem, at du ikke kommer hjem med den forkerte vare.

Compact seriens løvblæser er perfekt til rydning af indkørslen for blade og affald.
Compact seriens løvblæser er perfekt til rydning af indkørslen for blade og affald.

Skulle det alligevel ske, - yder Stihl en tilfredshedsgaranti, der betyder at du kan levere maskinen tilbage til forretningen indenfor 7 dage i rengjort stand, og få det fulde beløb tilbage.

Læs mere om reglerne for tilbagelevering af maskinen her

Testvinderen Stihl BGA 56 er som nævnt en del af batteriserien Compact, der tæller både trimmer, motorsave, hækkeklipper samt plæneklipper. Samme batteri kan benyttes i alle maskinerne.

FAKTA
Læs hele testen fra Råd & Rön lige her
 
Conpact-serien:
Alle maskinerne har udtageligt 36 V lithium-Ion batteri, der kan bruges fra den ene maskine til den anden. De benytter naturligvis samme oplader. Til en mellemstor have er dette en rigtig god let og støjsvag løsning, til hurtigt og nemt arbejde i haven. I serien findes hækkeklipper, græstrimmer, 2 motorsave, løvblæser samt plæneklipper.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Find din nærmeste forhandler på
www.stihlbatteri.dk
Følg Stihl på Facebook: facebook.com/StihlDanmark/
Dette indhold er produceret af annoncøren og afspejler nødvendigvis ikke Lokalavisens holdninger.