Kommunalvalg 2017
Kirting Olesen og Ryomgård Distriktsråd har aflyst planerne om at opkræve et valggebyr på 200 kroner pr. parti til vælgermøde 12. november på Ryomgård Hotel
Kirting Olesen og Ryomgård Distriktsråd har aflyst planerne om at opkræve et valggebyr på 200 kroner pr. parti til vælgermøde 12. november på Ryomgård Hotel
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

KV17: Politikerne slipper for at betale til vælgermøde

Ryomgård Distriktsråd dækker selv alle omkostningerne til lokalt vælgermøde

Ryomgård Distriktsråd havde lagt op til, at det skulle koste de politiske partier den nette sum a' 200 kroner for at deltage i et planlagt vælgermøde på Ryomgård Hotel søndag 12. november.

Men planen er blevet pillet af bordet efter en opfordring fra borgmester Claus Wistoft (V) til Ryomgård Distriktsråd.

Nulløsning

“Efter en snak her til morgen (på vej til Folkemøde på Bornholm, red.) med flere af partierne, vil jeg dog opfordre Jer til at droppe kravet om betaling for deltagelse - det kan vi ikke acceptere - partierne har i forvejen svært ved at få enderne til at nå sammen i valgåret,” skriver borgmester Claus Wistoft i en mail til formand for Ryomgård Distriktsråd, Kirting Olesen.

Formanden var ikke sen til at retunere: “Tak for din mail, som vi har forståelse for. Som påskønnelse for det store arbejde politikerne gør for os alle i kommunen, har vi nu droppet kravet om betaling for deltagelse. Vi ser frem til et godt vælgermøde.”

Dermed er alle glade, og nu kan vælgermødet kommer til at handle om politik, og det der samler/henholdsvis spreder på den politiske scene i Syddjurs.

Publiceret: 15. Juni 2017 12:24

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Adresseavisen Ebeltoft

ANNONCER
Se flere
ERROR: Macro disqus is missing!