Kommunalvalg 2017
Else Marie Høgh, 56, er debutant i lokalpolitik. Hun, der er datter af  tidligere Rosenholm borgmester , nu afdøde  Niels Høgh, (1982-1986). Hun opstiller som nummer to på Venstres liste. Foto: Lars Norman Thomsen
Else Marie Høgh, 56, er debutant i lokalpolitik. Hun, der er datter af tidligere Rosenholm borgmester , nu afdøde Niels Høgh, (1982-1986). Hun opstiller som nummer to på Venstres liste. Foto: Lars Norman Thomsen
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

KV17: Har Hornslet en gylden fremtid foran sig?

Det første store vælgermøde foregår i Hornslet Idræts- og Kulturcenter tirsdag aften

På et vælgermøde forleden i Byhallen i Kolind i forbindelse med Hjordrengenes Marked henviste borgmester Claus Wistoft (V) til en undersøgelse, der viste, at cirka 60 procent af danskerne ikke vidste, at der var kommunalvalg tirsdag 21. november 2017.

Om det er så galt fat i Syddjurs kan man få et billede af tirsdag 10. oktober klokken 19, hvor Hornslet Distriktsråd inviterer til vælgermøde i Hornslet Idræts- og Kulturcenter.

En ting er sikkert, at næsten 20 procent af de stemmeberettigede, næsten hver femte vælger, til det kommende valg i Syddjurs er nye.

Over halvdelen er flyttet til fra en anden kommune, mens mere end hver fjerde er nye, fordi de er fyldt 18 år siden valget i 2013.

Resten består af indvandrere fra EU-lande, Norge eller Island og indvandrere fra andre lande, der har boet i Danmark i mindst tre år.

Netop i Hornslet, hvor der er kommet mange nye tilflyttere til siden seneste valg, er det en god idé, at de fremmødte kandidater har dette for øje, for her ligger der måske et overset vælgerpotentiale.

Vælgermødet får repræsentation fra samtlige ti opstillede partier, herunder de to nye i flokken. Alternativet og Nye Borgerlige.

Publiceret: 07. Oktober 2017 21:24

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Adresseavisen Ebeltoft

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt