Der er masser at penge at spare, hvis man vælger, at flytte til Syddjurs, 35 minutter fra Aarhus centrum, viser friske tal fra Boliga.dk. Arkivfoto
Der er masser at penge at spare, hvis man vælger, at flytte til Syddjurs, 35 minutter fra Aarhus centrum, viser friske tal fra Boliga.dk. Arkivfoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Huskøb - kvadratmeterpris: Syddjurs = 0,5 x Aarhus centrum

Nye tal fra Boliga.dk viser, at der er gode penge at spare på at skifte bopæl fra Aarhus centrum til Syddjurs

Har du udlevet dine ungdommelige drømme om byture i Aarhus midtby, skiftende sexpartnere og fart over feltet og går med overvejelser og drømme om serielle monogamier, børn, volvo og vovhund i et hus i en periferi af 35 kilometer fra Aarhus centrum, så er der penge at spare, viser en frisk statistik fra Boliga.dk.

Tallene viser, at der i alle Aarhus' omegnskommuner er gode penge at spare på at skifte bopæl til nabokommunen.

I 1. halvår af 2017 lød salgskvadratmeterprisen på en villa eller et rækkehus i den jyske hovedstad således på knap 23.000 kr. pr. kvadratmeter, kan man man læse på Boliga.dk.

Det svarer til, at et hus på eksempelvis 120 kvadratmeter i gennemsnit blev solgt for omkring 2,75 mio. kr.

Men køber man derimod sit nye hus i Syddjurs Kommune, der ligger en 35 minutters køretur fra Aarhus centrum, slipper man med en kvadratmeterpris, der er 50 procent billigere.

Syddjurs billigst

Hvad end turen går sydpå mod Odder eller Skanderborg, nordvestpå mod Favrskov eller i retning mod bugten og Syddjurs, er der penge at spare på kvadratmeterne, i forhold til hvis man køber i hovedstaden.

Flest kvadratmeter får man for pengene i Syddjurs, mens man også i Odder får kvadratmeterne til nær det halve af Aarhus-priserne.

Derimod flugter prisniveauet i Skanderborg Kommune med Aarhus-forstædernes højeste kvadratmeterpris.

I Skanderborg blev en gennemsnitlig villa-kvadratmeter nemlig solgt for ca. 16.000 kr. Altså hvad der svarer til, at en villa på 120 kvadratmeter løber op i 1,9 millioner kr.

Se husene, der for øjeblikket er til salg i området her:

http://www.boliga.dk/soeg2/gemtsoegning?guid=d9a17295-a1b1-4c97-a48e-2b983d7b2ef2

Publiceret: 06. Oktober 2017 09:27

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Adresseavisen Ebeltoft

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt