Annonce

En nyhed med STI(H)L

Under overskriften "Vis mig din STI(H)L", ønsker havemaskineproducenten STIHL, at finde ud af, hvordan en ægte dansk STIHL fan egenligt ser ud

Derfor har virksomheden oprettet en ny FaceBook gruppe under navnet ”VIS mig din STIHL”, - hvor alle der har en eller flere maskiner fra STIHL og/eller deres østrigske lillesøster VIKING, opfordres til at uploade et eller flere billeder sammen med en kort tekst.

For at gøre det endnu mere interessant at uploade billeder på FaceBook gruppen, trækkes der lod om en iMow robotplæneklipper mellem alle, der har uploadet før den 31. maj 2018.

Vinderen får direkte besked og vinderbilledet vil, sammen med en række andre billeder fra STIHL fans, blive vist på virksomhedens stand på Roskilde Dyrskue den 8-10 juni.

"Vi håber jo, at rigtig mange har lyst til at indsende deres billeder, hvor der indgår maskiner og/eller udstyr fra enten STIHL eller vores østrigske lillesøster VIKING. Vores mål er at dele en masse gode billeder og historier omkring STIHL, og forhåbenligt en masse glæde hos de danske forbrugere af vores havemaskiner. Det uanset om det er til varetagelse af opgaver i kolonihaven eller pasning af rabatter langs de danske landeveje," fortæller Marketing Koordinator Henriette Laigaard Duelund.

Historien om 2 ægte STIHL fans

 

Når STIHL går i gang med noget, gør de det typisk grundigt, - og konceptet ”Vis mig din STIHL” er ingen undtagelse. Derfor tog de en snak med brødrene Jens og Henrik Larsen fra Nordfalster, der har lavet brænde hver vinter gennem de sidste mange år. Brødrene har altid benyttet maskiner fra STIHL, og gennem årene har de udviklet et transportabelt STIHL savværk, konstrueret med motorsaven STIHL MS 261.

Den historie er lang og spændende, og vil blive fortalt i en række spændende blogs fra virksomhedens nyhedsside på, den vil blive delt på de sociale medier, og naturligvis på virksomhedens egen hjemmeside www.stihl.dk

"At vi tager udgangspunkt i en historie hvor motorsaven er i centrum falder ganske naturligt. Omk 80 % af den mandlige befolkning forbinder nemlig primært varemærket STIHL med motorsaven." fortæller marketing koordinatoren.

"Vis mig din STI(H)L" handler i sagens natur ikke kun om Jens og Henrik Larsen, men om os allesammen og hvordan, måske også hvorfor, vi bruger vores STIHL.

FAKTA
Uanset hvilken STIHL eller VIKING maskine man har, kvalificerer det til upload på FaceBook gruppen ”Vis mig din STIHL”
Det er med andre ord underordnet om din maskine er en havetraktor, en motorsav, en hækkeklipper, en trimmer eller noget helt andet – alle maskiner gælder!

Lodtrækning om iMow robotplæneklipperen:
Vinderen udtrækkes i uge 23
Læs mere om iMow robotplæneklipper på www.imow.dk
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

STIHL fan billeder og tekst uploades til FaceBook gruppen ”Vis mig din STIHL”
Se alle nyheder på STIHL Danmarks presserum på My News Desk
Følg Stihl på Facebook: facebook.com/StihlDanmark/
iMow robotplæneklipper se www.imow.dk
Dette indhold er produceret af annoncøren og afspejler nødvendigvis ikke Lokalavisens holdninger.