Mogens Petersen, byrådsmedlem i Syddjurs i perioden 2006-2012, kommer med et opråb til borgerne i Ådalen før årsmødet i Ådalens Distriktsråd 28. marts. Foto: Mogens Greve
Mogens Petersen, byrådsmedlem i Syddjurs i perioden 2006-2012, kommer med et opråb til borgerne i Ådalen før årsmødet i Ådalens Distriktsråd 28. marts. Foto: Mogens Greve
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Distriktsråd i knibe: “Vi mangler medlemmer”

Ådalens Distriktsråd er nede på to bestyrelsesmedlemmer

Når Ådalens Distriktsråd indkalder til årsmøde 28.marts er det med en tung sky hængende over hovedet. Rådet har nemlig svært ved at få valgt nye medlemmer til bestyrelsen, der på nuværende tidspunkt tæller tre personer - hvoraf den ene har valgt at udtræde efter årsmødet.

“Det er ganske enkelt for lidt”, siger Mogens Petersen, et af de to tilbageværende bestyrelsesmedlemmer, i en pressemeddelelse.

“Vi har ellers haft et rigtig godt år med mange aktiviteter. Vi har gang i seks projekter til forbedring af legemuligheder for børn i landsbyerne, og lige nu afventer vi en tilbagemelding fra Syddjurs Kommune om, om vi kan komme i betragtning til at deltage i 'Projekt Landsbyklynge', som finansieres af Realdania, DGI samt lokale anlægsfonde”, tilføjer han.

Kalder alle ildsjæle

Mogens Petersen håber, at nogle at de mange ildsjæle, som han ved findes i landsbyerne, vil møde op til årsmødet, så der kan blive valgt nye medlemmer til bestyrelsen.

“Alternativet er, at vi måske er nødt til at kaste håndklædet i ringen. Det ønsker vi ikke for Ådalsområdet, men det kan blive aktuelt, hvis ikke nye personer melder sig, som ønsker at deltager i det seriøse og spændende arbejde, vi laver.”

Årsmødet finder sted kl.19.30 på Ådalsskolen.

Publiceret: 19. Marts 2017 09:35

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Adresseavisen Ebeltoft

ANNONCER
Se flere
ERROR: Macro disqus is missing!