Kommunalvalg 2017
DEMO-rådet har fået nye ansigter med på holdet
DEMO-rådet har fået nye ansigter med på holdet
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEMO-rådet: Ung må verden endnu være

DEMO-rådet har fået nye hoveder med på holdet

  • er talerør mellem kommunens unge og byrådspolitikerne
  • arbejder med ungdomspolitiske spørgsmål og ønsker
  • er i tæt dialog med byrådet og andre ungdomsorganisationer i kommunen

DEMO-rådet har afholdt valg af nye medlemmer. Syv unge stillede op med ønsket om at biddrage til DEMO-rådets arbejde, men to måtte nøjes med suppleant-poster.

De nye medlemmer er Viktoria Guldmann fra 3.G på Rønde Gymnasium, Mai Braae Anthonsen også fra 3.G på Rønde Gymnasium, Nanna Olsen fra 3.G på Rønde Gymnasium, Signe B. N. Andersen fra 3.G på Rønde Gymnasium og Oline Kaysen fra Den Jydske Håndværkerskole.

Formand for DEMO-rådet Miriam Leander Petersen udtaler:

“Jeg er rigtigt stolt af dagens arrangement, hvor der var så mange deltagere. Det er tydeligt at mærke, at interessen for DEMO-rådet blandt unge er blevet forøget de seneste par år, hvilket er et tegn på, at vi har gjort noget rigtigt. Jeg glæder mig rigtigt meget til arbejdet med de nye medlemmer. Det er rart at se, at DEMO-rådet lever videre, også selvom nogle af os snart er så gamle, at vi må holde op.”

DEMO-rådet har blandt andet lige færdiggjort en opgave for Syddjurs Kommune i forbindelse med det kommende kommunalvalg.

DEMO-rådet har udarbejdet memes (Et internetfænomen (internetmeme, meme eller mem) er noget oprindeligt ukendt, der spredes på tværs af internettet og opnår stor popularitet og anerkendelse på kort tid) til kommunens facebookside, som forhåbentligt skal fremme unges valgdeltagelse i Syddjurs.

Publiceret: 01. September 2017 10:34

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Adresseavisen Ebeltoft

ANNONCER
Se flere