Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Debat: Natur trækker tyskerne mod nord

Af Thøger Pauli, Kolindsunds Venner:

"For tyskerne er natur nummer 1, 2 og 3 på ønskelisten. De er helt vilde med natur, og derfor trækker Danmark også i den kommende turistsæson masser af turister herop. Man regner således med, at turistsæsonen i år vil slå den hidtidige rekordsæson fra 1993, der lød på 27 millioner overnatninger. Det er dog specielt Vestdanmark, der trækker. 

Men hvad med at prøve at trække flere turister mod øst i Jylland, og her tænker jeg specielt på Djursland. Vi har masser af naturseværdigheder her og masser af forlystelser, men vi kan gøre endnu mere, hvis vi sætter Kolindsund under vand. Fra Filsø ved vi, at det trækker store mængder turister til hvert år, og det vil Jyllands største sø Kolindsund også kunne gøre. 

Vi får brug for et vandfyldt Kolindsund, når vi skal til at klimasikre Grenaa mod oversvømmelser. Med stigende nedbørsmængder og stigende havniveau bliver det alt for dyrt at fortsætte med at afvande Kolindsund, og med de indtægter der ligger og venter, så har vi slet ikke råd til at lade være."

Publiceret: 18. Marts 2017 17:36

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Adresseavisen Ebeltoft

ANNONCER
Se flere