Opskriften på Janne Knudsens boller kan findes på www.kohberg.dk.
Opskriften på Janne Knudsens boller kan findes på www.kohberg.dk.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Danmarks bedste boller er fra Egens

Janne Knudsens solskinboller er netop blevet kåret til landets bedste

bagning
egens “Det er vildt fedt, og jeg er megastolt. For sådan en ’bagetosse’ som mig er det virkelig stort at vinde en konkurrence og få mine boller ud til hele landet.

37-årige Janne Knudsen fra Egens ved Rønde har svært ved at få armene ned over, at Kohberg har kåret hendes solskinsboller til Danmarks bedste blandt mere end 350 indsendte opskrifter. Normalt er det børnene i hendes naturdagpleje, familie og venner, der har glæde af hendes bagværk, men fremover kan solskinsbollerne efter hendes opskrift købes i hele landet.

“Jeg har smagt Kohbergs solskinsboller, og de er absolut godkendt. Smagen er virkelig tæt på mine hjemmebagte boller - og så glæder jeg mig rigtigt meget til at gå ned i butikken og se mig selv uden på pakkerne. Det bliver da super sjovt,” siger Janne Knudsen.

Det var Janne Knudens veninde, der i foråret gjorde hende opmærksom på Kohbergs opskriftskonkurrence. Det fik Janne Knudsen til at gå i køkkenet.

“Jeg har en basisopskrift, som jeg altid bruger, og så synes jeg, det skulle være noget med solskin. Derfor tilføjede jeg solsikkekerner, gulerod og gurkemeje, der giver bollerne en dejlig gul farve,” forklarer Janne Knudsen. jbe

Publiceret: 28. September 2017 11:04

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Adresseavisen Ebeltoft

Bøger
ANNONCER
Se flere
Ebeltoft Folketidende
Seneste
Ebeltoft Folketidende
Mest læste
Ebeltoft Folketidende
112