Frem mod den kommende Aprilfestival vil denne plakat være at se mange steder i Syddjurs Kommune og som reklamemateriale.
Frem mod den kommende Aprilfestival vil denne plakat være at se mange steder i Syddjurs Kommune og som reklamemateriale.
Pressefoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Aprilfestivalen har fundet sin plakat

98 forslag blev kogt ned til én, og festivalen har nu fundet sin visuelle grundsten.

Kultur

Schannie Wridt er blevet udpeget som vinder af den plakatkonkurrence, som Syddjurs Kommune har afholdt i forbindelse med sit kommende værtsskab for Aprilfestival - teater for små og store 2018.

Schannie Wridt, der til daglig studerer multimediedesign i Aarhus, modtager en præmie på 8.000 kr. for sin flotte plakat, der kommer til at udgøre grundstenen i den visuelle markedsføring af den store teaterfestival for børn og unge, som kommer til at fylde Syddjurs Kommune med masser af gratis teateroplevelser d. 15.-22. april 2018.

Der blev modtaget ikke færre end 98 bud på teaterfestivalens plakat. Efter en grundig gennemgang af alle indkomne forslag indstillede bedømmelsesudvalget to plakater til Udvalget for Plan, udvikling og kultur, som traf den endelige beslutning om vinderplakaten d. 27. september.

Man kan læse mere om festivalen på aprilfestival.dk

Publiceret: 11. Oktober 2017 12:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Adresseavisen Ebeltoft

Bøger
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt