Rejser Annoncer
Charterrejse

Til Gran Canaria med Detur - Rey Carlos Hotel

Vest for Afrika ude i Atlanterhavet ligger Gran Canaria som en af De Kanariske Øer – og et særdeles populært rejsemål for os danskere.

Det er der nogle meget gode grunde til... Her er god garanti for sol og varme, vintrene er blandt Europas mest solrige, det laveste antal regnvejrsdage i Europa, fantastiske strande og en overkommelig flyvetid på lidt over 5 timer.
Den vulkanskabte øgruppe tilhører Spanien. Her kan du nyde en afslappende ferie ved stranden, slentre rundt i små hyggelige gader, eller være totalt aktiv og vandre i de smukke bjerge. Eller det hele på én gang.
Du kan vandre i noget af verdens mest fascinerende natur, dykke med store fiskestimer, dyrke alle former for sport — eller bare dase på stranden. Derfor elsker både soldyrkere, børnefamilier, unge natteravne, sportsentusiaster og kulturelskere Gran Canaria. Gran Canaria er let at komme rundt på med både lokale busser eller i lejet bil.

Klik her for at booke rejsen


Playa del Inglés

Playa del Inglés er en af de mest berømte strande på de Kanariske Øer. Området har et stort udvalg af butikker og restauranter og et pulserende natteliv. Playa del Inglés har et stort udvalg af butikker og restauranter og mange barer og diskoteker, der gør nattelivet populært specielt blandt unge, men du kan stadig nyde en dejlig badeferie her. Her finder du et stort udbud af shopping malls og forskellige kulturelle arrangementer. Playa del Inglés har en kæmpestrand med fremragende faciliteter for børnefamilier, og den er også populær blandt unge på grund af de utallige muligheder for vandsportsaktiviteter. Adgang til stranden varierer noget, i nogle områder kan der være stejlt, mens du andre steder har direkte adgang fra vejen. Playa del Inglés er velegnet til rigtig afslappende ferie med masser af muligheder for variation.

4* Rey Carlos Hotel – Flot hotel centralt i Playa del Ingles

Hotel Rey Carlos ligger i Playa del Inglés, ca 800 m fra stranden og 100 m fra det indkøbscentret Cita. Her finder man et bredt udvalg af butikker, caféer og restauranter. Dette hotel egner sig godt for børnefamilier og par. Der er pool (og der er mulighed for at leje bådehåndklæder) to barer inklusive en poolbar og restaurant. Hotellet arrangerer underholdning op til 4 gange om ugen. Hotellet er kendt for sin specielle arkitektur og farvevalg i lejlighederne og på fællesområderne.

Værelserne

Specielt indrettede standardværelser med farver og møbler i mærkt træ. Soveværelse med dobbeltseng eller to enkeltsenge og mulighed for ekstraseng, stue/køkken med kogeplader, enkelt køkkenudstyr, sofa og spisebord og bad med toilet, badekar med bruser og hårtørrer. Alle værelserne har balkon, som vender mod gade eller poolområdet.

Måltider

Halvpension

Øvrigt

Beliggende i turistområde, så støj fra trafik og byliv må forventes. Bygget i 1977 og senest renoveret i 1985. Totalt 160 værelser fordelt over 4 bygninger med 6 etager. Centralstyret aircondition på værelserne og i fællesområder. Internet tilgængelig over hele hotellets område mod betaling. Nærmeste supermarked og ATM (hæveautomat) ligger 20 m fra hotellet. På vores afgange over jul og nytår er der et obligatorisk tillæg for at deltage i henh. jule- og nytårsmiddag. Tillægget vil fremgå af din bestilling.


Publiceret: 22 September 2016