Foto: Øxenholt Foto
Foto: Øxenholt Foto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Ammunitionsryddere i Vivild: Politiet fandt fyrværkeri, som lignede sprængstof

Politiet anholdt mandag eftermiddag en 48-årig mand, som sigtes for at have tilvirket fyrværkeri

Østjyllands Politi ophævede mandag eftermiddag den afspærring i Vivild, som blev sat i værk i forbindelse med undersøgelsen af et hus på Korsgårdsvej. Her fandt politiet effekter, som kunne være sprængstof.

Læs også: Politiet evakuerer beboere i Vivild: kan have fundet sprængstof

Politiet har på stedet anholdt en 48-årig mand, som sigtes for tilvirkningen af fyrværkeriet, overtrædelse af våbenloven samt flere indbrud i beboelser. Anklagemyndigheden vil senere tage stilling til, hvorvidt han skal fremstilles i grundlovsforhør.

Fandt også en jagtriffel, ammunition og måske tyvekoster

Sagen startede, da Østjyllands Politi i forbindelse med en anden politiforretning tidligere på dagen rettede henvendelse i et hus på Korsgårdsvej i Vivild ved Allingåbro, hvor politiet kl. 12.18 fandt effekter, der kunne være sprængstof.

Politiet evakuerede borgere i de nærliggende huse, ligesom politiet afspærrede Langgade øst og vest for indkørslen til Korsgårdsvej.

Politiet har med assistance fra forsvarets ammunitionsryddere fastslået, at der var tale om fyrværkeri, som var tilvirket på en måde, så det fremstod som sprængstof. De fundne fyrværkeri er blevet fjernet af ammunitionsrydderne, og skal nu nærmere undersøges med henblik på at vurdere farligheden af det.

På stedet har politiet endvidere fundet en jagtriffel, noget ammunition samt effekter, som politiet mistænker at stamme fra indbrud.

Ammunitionsrydderne havde taget Rulle Marie med til Vivild. Foto: Øxenholt Foto
Ammunitionsrydderne havde taget Rulle Marie med til Vivild. Foto: Øxenholt Foto
Publiceret: 06. Marts 2017 19:17

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Adresseavisen Ebeltoft

ANNONCER
Se flere
ERROR: Macro disqus is missing!