Divisionshåndbold:

Nørre Djurs HK rykker op i 2. Division i første hug

Med en effektiv og koncentreret holdindsats vandt Nørre Djurs HK med 24-20 over JAI og sikrede sig oprykning med tre runder tilbage

Af
Af Martin Schultz

Der var ingen gummiarm, da Nørre Djurs HK fredag aften i Annexhallen i Aarhus slog JAI med 24-20 og dermed er klar til at spille i 2. Division for første gang i klubbens historie.

Med næsten 150 tilhængere, som havde taget turen til Aarhus i bus og privatbiler, i ryggen var der aldrig tvivl om udfaldet af kampen.

”Vi fulgtes ad i starten til 4-4, men derefter rykkede vi fra dem. Vi var foran med 15-12 ved pausen, men var ikke helt tilfredse med vores indsats i slutningen af halvlegen. Så vi gik ud til 2. halvleg med en koncentreret indsats i forsvaret og med effektivt angrebsspil gik fra 15-12 til 22-14,” fortæller cheftræner Erik Flak Jørgensen.

De sidste 10-12 minutter kom hjemmeholdet mere med i kampen og fik pyntet på resultatet, men der var aldrig tvivl om at sejren ville gå til rækkens suveræne tophold fra Nørre Djurs HK.

”Det var en kæmpe forløsning at gøre det færdigt i første hug. Men det kendetegner holdet, at vi formår at gøre arbejdet færdigt, når det skal lukkes,” siger Erik Flak Jørgensen.

Spillere, trænere og fans tog fra Annexhallen direkte til Nørre Djurshallen i Glesborg, hvor oprykningen blev fejret ved en uhøjtidelig fest med mange fremmødte tilhængere.

Simon ”Ø” Østergaard blev topscorer med syv mål. 

Læs mere om kampen og oprykningen i Djursland Posten tirsdag.

  

Publiceret 09 March 2018 23:22

Ebeltoft Folketidende nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ebeltoft Folketidende
SENESTE TV