Idrætscenter fyldt med antik og retro

175 stande fylder Rønde Idrætscenter til sidste kvadratmeter 10.-11. marts, hvor der er Retro/Antik Loppemarked

For 8. gang afholder Rønde Lions Club og Rønde Rotary Østjyllands største indendørs Retro/Antik Loppemarked i weekenden 10.-11. marts.

Man har igen inddraget alle rum i Rønde Idrætscenter til kæmpemarkedet, hvor der på over 2.000 kvadratmeter bliver 175 stande.

“Vi har siden jul haft udsolgt af stande, og der er i øjeblikket en mindre venteliste. Så hvis nogen af kræmmerne skulle blive syge eller forhindret på anden måde, står der allerede nu kræmmere klar til at overtage de ledige stande. Vi kan derfor allerede nu melde ud, at det bliver en stor oplevelse for alle, der kommer til vores Retro/Antik Loppemarked, “fortæller koordinator Erling Mikkelsen i en pressemeddelelse.

Udstillere fra hele landet

Udstillerne kommer fra hele landet - fra Valby, Nyborg og Sønderborg samt endnu flere retro- og antikhandlere fra Storårhus end sidste år. Mange af deltagerne har været med tidligere, men der er blevet plads til 30 nye retro- og antikvitetshandlere, idet flere af kunsthåndværkerne vil prøve noget andet.

Hovedsponsoren Rønde Sparekasse, der i år kan fejre 150 års jubilæum, deltager også med en stand. Derudover kommer i år også Syddjurs Spildevand og fortæller om deres store projekt i Rønde for de kommende år, hvor regnvandet skal separeres fra spildevandet. .

Stegt flæsk på menuen

Til et godt kræmmermarked hører også god mad, der ikke koster alverden. Lørdag er der stegt flæsk med persillesovs på menuen, og om søndagen bydes der på wienerschnitzel. Ud over dette tilbydes der en frokosttallerken og meget andet fra Rønde Idrætscenters nye café. Skal man bare have en kop kaffe eller en stille øl, er der også mulighed for det.

Igen kun én indgang

Efter at have prøvet med to indgange går arrangørerne tilbage til kun at have én indgang, nemlig hovedindgangen ved Rønde Idrætscenter. Her vil man til gengæld lave to linjer. Den ene til de, der betaler med kontanter, og en til de, der betaler med mobil pay.

Også denne gang har man fået hjælp fra TRIF drengefodbold, hvis forældre vil komme og tage imod entré. Det betyder samtidig, at de tjener nogle gode penge til fodbolddrengene, som kan bruges, når de skal på fodboldtur til sommer.

Til gengæld har arrangørerne afsat flere folk på parkeringsarealerne til at guide og vejlede folk, der kommer i bil, da der er en meget stor tilstrømning af folk, som ikke lige ved, hvor der er mulighed for at parkere. Der ventes at komme over 4.000 gæster til Retro/Antik Loppemarkedet.

Det stærke samarbejde mellem Lions og Rotary i Rønde samt Rønde Idrætscenter om Retro/Antik Loppemarked har nu varet i over fire år. Alle Lions- og Rotary medlemmer arbejder gratis, for at arrangementet fortsat skal være en succes for handlende og besøgende.jesl

Publiceret 07 March 2018 16:00

Ebeltoft Folketidende nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ebeltoft Folketidende
SENESTE TV