Divisionshåndbold:

Hornslet IF skal vinde for at overleve

Divisionsdamerne fra Hornslet IF skal tirsdag aften vinde over Søndermarkens IK for at bevare håbet om at overleve i 2. Division

Af
Af Martin Schultz

Med en placering under nedrykningsstregen er det tirsdag aften vigt med point, når Hornslet IF's damer i 2. Division i Hornslethallerne tager imod Søndermarkens IK.

I fredags tabte Hornslet IF med 28-21 til Ikast FS 2 på udebane, og da Silkeborg-Voel KFUM 2 samme aften besejrede Kristrup med et enkelt mål, byttede de to hold plads, således, at Hornslet IF dumpede ned under nedrykningsstregen.

”Vi skal vinde tre af vores sidste fire kampe for at have en chance for at lande på den trediesidste plads, hvor vi har muligheden for at spille os til en forbliven i 2. Division,” siger Hornslet IF's træner Max Ørum Christensen.

”Det bliver knald eller fald i de næste fire kampe, hvor vi virkelig skal kæmpe for hinanden,” siger Max Ørum Christensen, som så sit hold være godt med i de meste af fredagens kamp i Ikast Sportscenter.

”Vi var bagud med tre mål i slutningen af kampen og så satsede vi. Det kostede i de sidste 5-6 minutter af kampen.”

Mistede flere stamspillere

Det var stort for Hornslet IF, da klubbens bedste damer sidste år rykkede op i håndboldens 2. Division. Spillerne har på alle parametre fået at mærke, at niveauet er højere i 2. Division. Det har udviklet holdet, som dog har haft det svært, blandt andet på grund af truppens manglende bredde.

”Vi har været godt med i de fleste kampe, men vi har været ramt på bredden,” siger Max Ørum Christensen, som efter oprykningen blandt andet mistede stamspillere som Line Mayn, der flyttede til København, og målmand Maria Pape, som flyttede til Kjellerup.

I den sidste kamp inden turneringsstarten fik det unge stortalent Ida Nielsen en korsbåndsskade, som har holdt hende ud af holdet i hele sæsonen. Den rutinerede Maja Hentze Andersen har var plaget af en skulderskade. Senest har en anden rutineret stamspiller, Maria Møller, som i denne sæson er vendt tilbage til holdet efter barsel, sat sin håndboldkarriere på standby for at prioritere familielivet.

Afgørende at få de to point

Der er således vigtige point på spil tirsdag aften kl. 19.30, når Søndermarkens IK, som har fire point mere end Hornslet IF i bunden af rækken, kommer på besøg i Hornslethallerne.

”Vi tror stadig på at vi kan overleve, men så skal vi også vinde kampen i aften,” siger Max Ørum Christensen om kampens betydning for Hornslet IF's damer, som skal håbe på at ende sæsonen på en trediesidste plads med mulighed for at trække sig sejrrigt ud af et nedrykningsspil mod en to'er fra 3. Division.      

Kampfakta

2. Division Damer Pulje 1

Ikast FS 2 - Hornslet IF 28-21 (13-12)

Fredag 2. marts kl. 18.50 i Sportscenter Ikast

 

Hornslet IF's holdopstilling:

 1. Mai Søgaard Bang
 2. Anne Christine Qvortrup
 3. Katrine Solgaard Jensen
 4. Sara Thrue
 5. Ann Ørum Christensen
 6. Therese Due
 7. Simone Handberg Pedersen
 8. Julie Kristine Svendsen
 9. Malene Breinbjerg
 10. Linda Assing Christensen
 11. Ida Egendal

 

Publiceret 06 March 2018 12:33

Ebeltoft Folketidende nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ebeltoft Folketidende
SENESTE TV