Teater:

Det forsømte skal indhentes

Jane er gået på pension, og er livets morskab så forbi?

Forestillingen “Inden jeg fylder 67” handler om 66 årige Jane, der tager kampen op mod fordomme, om hvad man må og ikke må i hendes alder. Jane har en mission. Efter 30 år med fokus på karrieren og et noget tørlagt sexliv, har hun kastet sig ud på datingmarkedet. Det er tid til en rusketur, inden det er for sent.

Det er en smuk menneskelig historie om, at når man handler på noget, man længes efter, og rækker ud efter det, så får man måske noget helt andet og uventet bedre oveni. ”Inden jeg fylder 67” er lige så aktuel og morsom for mænd som for kvinder.

Kirsten Lehfeldt spiller Jane og er et fyrværkeri af kvindelig komik. Hun tager publikum på en svimlende rundtur i de kvinders univers, der står ved indgangen til deres tredje alder. Med festlig saft og kraft fortæller hun os om sine erfaringer - både som uerfaren annonceskribent under ”Personlige” og om uopfyldte ønsker om nærhed, ømhed og fællesskab efter man er blevet usynlig og gråhåret!

I stykket spiller hun sammen med dansk teaters Grand Old Men – Stig Hoffmeyer og Troels II Munk, som spiller de virile og kampklare tilbedere.

Inden jeg fylder 67 spiller i Fuglsøcentret 15. marts klokken 19.30.

Publiceret 04 March 2018 00:00

Ebeltoft Folketidende nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ebeltoft Folketidende
SENESTE TV