TeamGym Djurs fik guld og sølv ved mesterskaber Juniorpiger og -drenge samt micropiger deltog 27.-28. januar i RM Vest i Randers

NORDDJURS: I weekenden 27.-28. januar deltog TeamGym Djurs' juniorpiger og -drenge samt micropiger ved Regionsmesterskaberne Vest i Randers.

Juniorpigerne lagde ud tidligt lørdag morgen i 4. division, hvor tre flotte discipliner sikrede dem velfortjente guldmedaljer med en samlet pointscore 49,032. Det er første gang, at TeamGym Djurs stiller med et juniorpigehold, der ikke som tidligere suppleres med gymnaster fra miniholdet. Det blev en flot start på konkurrencesæsonen for pigerne, der nu skal på arbejde i træningshallen frem mod første runde af Forbundsmesterskaberne i april.

Senere lørdag var det tid for juniordrengene, som er et sammensat hold af mini- og juniordrenge. Med en samlet pointscore på 38,800 kunne de indkassere en sikker 4.-plads.

Sæsondebut med sølv

Søndag var det micropigernes tur til at konkurrere for første gang i denne sæson.

Pigerne var placeret i 1. division sammen med syv andre hold, og selvom konkurrencen bød på et par dyre fejl, kunne pigerne efter endt konkurrence få overrakt sølvmedaljer efter en samlet pointscore på 40,199.jesl

Micropigerne var i konkurrence for første gang i sæsonen og høstede flot sølv.

Micropigerne var i konkurrence for første gang i sæsonen og høstede flot sølv.

Publiceret 07 February 2018 15:01

Ebeltoft Folketidende nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ebeltoft Folketidende
SENESTE TV